Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Xiaomi Mi Mix 2020 are o cameră imensă, 4 camere selfie, conform noilor randări apărute pe Internet


oC Renward
 Share

Recommended Posts

<b>Xiaomi Mi Mix 2020 are o cameră imensă, 4 camere selfie, conform noilor randări apărute pe Internet</b>Xiaomi Mi Mix 4 era în plină fervoare în iulie 2019, când tot înregistra leak-uri. Între timp a apărut Mi Mix Alpha şi Xiaomi a părut să tragă obloanele peste seria Mi Mix. În această primăvară şi vară au început să apară totuşi zvonuri despre un revirime

 


Xiaomi Mi Mix 4 era în plină fervoare în iulie 2019, când tot înregistra leak-uri. Între timp a apărut Mi Mix Alpha şi Xiaomi a părut să tragă obloanele peste seria Mi Mix. În această primăvară şi vară au început să apară totuşi zvonuri despre un reviriment, iar un cont de social media Mi Mix a fost activat. Au mai fost câteva scăpări şi listări în magazine de Mi Mix 4, iar acum avem şi multiple randări de Xiaomi Mi Mix 2020.

 

Xiaomi Mi Mix 2020

 

Designul e unul complet nou şi diferit de tot ce a propus Xiaomi până acum. Este ceea ce americanii ar numi "overkill". Asta pentru că are o cameră cu modul imens în spate, dar şi o zonă glisantă laterală, care include şi butoane şi o cameră duală. Cumva ar duce mai departe moştenirea lui Mi Mix 3 şi a porţiunii sale glisante. Xiaomi Mi Mix 2020 a aparut pe magazinul Aliexpress, iar acea pagină a fost deja ştearsă şi inclusiv sursa Slashleaks şi-a şters postarea pentru că randările sunt inspirate de un brevet, ceva ce site-ul nu acceptă ca leak.

 

Xiaomi Mi Mix 2020

 

Modulul camerei aminteşte de cel de pe Huawei P40 Pro+, doar că orientat orizontal şi nu vertical. În ziua de azi nu prea se mai practică modulele orizontale şi nu verticale pe telefoane mobile, deci nu garantăm că e un design real. Personals suspectez un Photoshop slab şi văd că ar fi şi două camere integrate jos în ecran,  în două orificii.

Ce e interesant e că telefonul nu are butoane laterale Power şi de volum, ele fiind plasate pe secţiunea glisantă. Mi Mix 2020 pare să aibă şi o cameră periscopică în spate, cea mai din stânga, alături de alţi 2 senzori. Recomandat precauţie că de obicei la astfel de randari. Sunt şanse de peste 80% să fie un fals. Intrigă mai ales numărul mare de camere selfie, 4 în total.


Sursa

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.