Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

FBI avertizează că Windows 10 este vulnerabil


Recommended Posts

Cyber Crime — FBI

 

FBI a anunțat că firmele care folosesc sistemul de operare Windows 7 prezintă un risc mai mare de a deveni victimele hackerilor din cauza lipsei actualizărilor de securitate.

Platforma Microsoft nu mai beneficiază de suport de la începutul acestui an. FBI spune că a observat că atacatorii se concentrează de obicei pe sistemele de operare care nu mai primesc actualizări, transmite ZDNet.

Biroul le cere companiilor să ia în calcul posibilitatea actualizării sistemelor de operare la versiuni mai noi. Microsoft încă le permite utilizatorilor de Windows 7 cu licență originală să treacă la Windows 10 fără costuri suplimentare.

Totuși, multe computere folosite de companii nu au caracteristicile tehnice necesare pentru a suporta Windows 10 sau firmele respective folosesc software proprietar care nu este compatibil cu noua platformă dezvoltată de Microsoft. „Totuși, aceste provocări nu depășesc prierderile de proprietate intelectuală și amenințările la adresa unei organizații”, notează FBI.

Sursa:  Descopera.ro 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.