Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Ceasul inteligent ASUS VivoWatch SP a fost lansat în România


Dark Night
 Share

Recommended Posts

Ceasul inteligent ASUS VivoWatch SP a fost lansat în România

 

ASUS a anunțat lansarea pe piața locală a ceasului inteligent VivoWatch SP, care țintește utilizatorii preocupați de fitness și de un stil de viață sănătos.

Pe scurt, VivoWatch SP are ecran de 1,34” (rezoluție 320 x 300 pixeli), 1 GB memorie RAM, baterie de 200 mAh și Bluetooth 4.2. Sistemul de operare este unul proprietar și se numește ASUS Health. De aceea, oferta de aplicații disponibile pentru ceas este redusă, cel mai probabil.

 

Smartwatch-ul include senzori EKG (Electrocardiogramă) și FPG (Fotopletismogramă) pentru calcularea timpului de tranzit al pulsului.

 

Ceasul se conectează la smartphone prin intermediul ASUS HealthConnect. Aplicația înregistrează ritmul cardiac, exercițiile fizice (inclusiv pașii), somnul sau tensiunea arterială. HealthConnect include tehnologia HealthAI, care ajută utilizatorii să își gestioneze datele și oferă sfaturi personalizate pentru fiecare în parte.

 

Vine cu senzor GPS și altimetru

VivoWatch SP include senzor GPS, care va fi apreciat de către cei care doresc să alerge fără a lua cu ei telefonul. Mai mult, un altimetru le permite utilizatorilor să vadă altitudinea la care se află și un grafic al altitudinii atunci când fac drumeții sau cățărări.

 

Ceasul este rezistent la apă, până la adâncimi de 50 de metri. Producătorul promite o autonomie de până la 10 zile.

ASUS oferă o serie de fețe de ceas pentru VivoWatch SP. Dispozitivul are în România un preț recomandat de 1.600 de lei.

Compania a anunțat și disponibilitatea pe piața locală a modelului VivoWatch BP, la prețul de 900 de lei.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.