Jump to content

Unul dintre ucigașii tatălui lui Michael Jordan va fi eliberat din închisoare


Maxwell
 Share

Recommended Posts

       Man convicted of killing Michael Jordan's father to be paroled



Unul dintre bărbații condamnați pentru uciderea lui James Jordan, tatăl fostului jucător de baschet Michael Jordan, va fi eliberat condiționat.
 

Larry Demery a primit dreptul de a fi eliberat pe 6 august 2023, au anunțat autoritățile din statul Carolina de Nord.

James Jordan a fost ucis pe 23 iulie 1993, în timp ce dormea în mașina sa, oprită pe marginea unei autostrăzi din Lumberton, Carolina de Nord. Larry Demery și Daniel Green au fost găsiți vinovați de crimă și condamnați la închisoare pe viață.
 

Statul Carolina de Nord a eliminat eliberarea condiționată pentru infracțiunile comise după 1 octombrie 1994, însă Demery a fost condamnat înainte de acest moment și a rămas elibigil pentru a ieși din închisoare înainte de termen. El urmează să fie eliberat condiționat pe 6 august 2023.

Un reprezentant al lui Michael Jackson a refuzat să comenteze anunțul autorităților. Într-un documentar, Michael a spus despre James Jordan că era "stânca lui".
 

Cum s-a petrecut crima

Mașina pe care James Jordan o conducea în noaptea în care a fost ucis era un cadou de la fiul său. Bărbatul a oprit pe marginea autostrăzii pentru a se odihni.

Demery a povestit că el și Green se pregăteau să jefuiască un motel, când au văzut mașina scumpă și au schimbat ținta atacului.

James Jordan s-a trezit și când a întrebat ce se întâmplă a fost împușcat, a mai spus Demery în instanță. Acuzatul a declarat că el și partenerul său au realizat cine era ținta atacului abia când i-au umblat prin lucruri.

"Cred că l-am omorât pe tatăl lui Michael Jordan", i-ar fi spus Green lui Demery.

După crimă, cei doi au aruncat trupul lui James Jordan într-o mlaștină din apropiere de Bennettsville, Carolina de Sud, a povestit Demery.
Martorii din acest caz au spus că i-au văzut pe cei doi conducând mașina lui James Jordan după moarte acestuia.




click aici pentru sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.