Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Dell lansează laptopul Chromebook Enterprise Latitude 7410, care îţi permite să munceşti de oriunde


Recommended Posts

Latitude-7410-Chromebook-Enterprise-Fron

 

Dell a lansat un nou Chromebook în această săptămână, modelul Chromebook Enterprise Latitude 7410, care oferă companiilor o soluţie ideală pentru munca de acasă. Dispozitivul vine cu design elegant şi compact, dar şi extra opţiuni de productivitate, inclusiv un ecran 4K cu tehnologie Low Blue Light. Avem detalii în plus mai jos.

 

Chromebook Enterprise Latitude 7410 este un laptop premium cu ecran de 14 inch, un model 2 în 1 care creşte productivitatea şi vine cu securitate avansată şi conectivitate de top. Terminalul este coproiectat cu Intel ca parte a programului de inovare Project Athena, iar laptopul oferă LTE de bandă largă mobilă, WiFi 6 şi procesoare Intel Core i5/ i7 Gen 10. O funcţie cheie este ecranul 4K cu afişaj Low Blue Light, care asigura o lizibilitate sporită şi confortul ochilor.

Latitude-7410-Chromebook-Enterprise-Side

Marginile înguste asigură de asemenea imersiunea în activităţile de lucru şi şedinţele online. Avem şi o baterie generoasă ca autonomie, ce oferă până la 21 ore de funcţionare. Dispozitivul se poate încărca rapid de la zero la 35% în doar 20 de minute prin tehnologia ExpressCharge Boost. Sau puteţi obţine 80% încărcare într-o oră cu Expresscharge. Uşurinţa de utilizare este un alt plus, cu pornirea terminalului şi utilizarea sa în doar 3 secunde de la deschiderea capacului.

Latitude-7410-Chromebook-Enterprise-Touc

Avem şi o gamă largă de porturi pe acest Chromebook, iar aplicaţiile sunt disponibile via browser Chrome şi magazinul Google Play. Există şi un panou de confidenţialitate integrat şi un obturator de cameră. Şi designul este premium, iar profesioniştii pot alege între aluminiu prelucrat sau fibră de carbon. Terminalul are şi grafică integrată Intel UHD, până la 8 GB RAM 2 porturi USB-A 3.2, 2 porturi USB-C 3.2 cu DisplayPort, jack audio, port HDMI 2. 0 şi slot microSD, plus slot mciroSIM.

Chromebook Enterprise Latitude 7410 este disponibil acum începând de la 1.299 USD și va fi disponibil în curând cu procesoare Intel Core i3 începând de la 1.099 USD.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.