Jump to content

Nea Mirel Wanted. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Sign in to follow this  
Snipi

Dell lansează laptopul Chromebook Enterprise Latitude 7410, care îţi permite să munceşti de oriunde

Recommended Posts

Latitude-7410-Chromebook-Enterprise-Fron

 

Dell a lansat un nou Chromebook în această săptămână, modelul Chromebook Enterprise Latitude 7410, care oferă companiilor o soluţie ideală pentru munca de acasă. Dispozitivul vine cu design elegant şi compact, dar şi extra opţiuni de productivitate, inclusiv un ecran 4K cu tehnologie Low Blue Light. Avem detalii în plus mai jos.

 

Chromebook Enterprise Latitude 7410 este un laptop premium cu ecran de 14 inch, un model 2 în 1 care creşte productivitatea şi vine cu securitate avansată şi conectivitate de top. Terminalul este coproiectat cu Intel ca parte a programului de inovare Project Athena, iar laptopul oferă LTE de bandă largă mobilă, WiFi 6 şi procesoare Intel Core i5/ i7 Gen 10. O funcţie cheie este ecranul 4K cu afişaj Low Blue Light, care asigura o lizibilitate sporită şi confortul ochilor.

Latitude-7410-Chromebook-Enterprise-Side

Marginile înguste asigură de asemenea imersiunea în activităţile de lucru şi şedinţele online. Avem şi o baterie generoasă ca autonomie, ce oferă până la 21 ore de funcţionare. Dispozitivul se poate încărca rapid de la zero la 35% în doar 20 de minute prin tehnologia ExpressCharge Boost. Sau puteţi obţine 80% încărcare într-o oră cu Expresscharge. Uşurinţa de utilizare este un alt plus, cu pornirea terminalului şi utilizarea sa în doar 3 secunde de la deschiderea capacului.

Latitude-7410-Chromebook-Enterprise-Touc

Avem şi o gamă largă de porturi pe acest Chromebook, iar aplicaţiile sunt disponibile via browser Chrome şi magazinul Google Play. Există şi un panou de confidenţialitate integrat şi un obturator de cameră. Şi designul este premium, iar profesioniştii pot alege între aluminiu prelucrat sau fibră de carbon. Terminalul are şi grafică integrată Intel UHD, până la 8 GB RAM 2 porturi USB-A 3.2, 2 porturi USB-C 3.2 cu DisplayPort, jack audio, port HDMI 2. 0 şi slot microSD, plus slot mciroSIM.

Chromebook Enterprise Latitude 7410 este disponibil acum începând de la 1.299 USD și va fi disponibil în curând cu procesoare Intel Core i3 începând de la 1.099 USD.

 

Sursa

Share this post


Link to post
Share on other sites

tc.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.