Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Primele imagini cu huse de iPhone 12 și machete ale telefoanelor confirmă noul design


Dark Night
 Share

Recommended Posts

Primele imagini cu huse de iPhone 12 și machete ale telefoanelor confirmă noul design

 

Se vede că ne apropiem de lansarea modelelor iPhone 12, întrucât apar din ce în ce mai des dovezi care dezvăluie anumite elemente de design ale telefonului. După multe luni de speculații, modele 3D și planuri în format CAD, avem în sfârșit primele imagini cu huse de iPhone 12 oficiale, realizate de parteneri Apple, alături de câteva machete de telefoane care se potrivesc perfect în acestea. Iată cum ar putea arăta noile modele iPhone 12.

 

Mai multe modele de huse de iPhone 12 dezvăluie telefoane mai „pătrățoase”

Se pare că nu mai este niciun dubiu despre faptul că Apple se întoarce la design-ul cu margini drepte ale modelelor iPhone 4 și 5. Noile telefoane vor fi mai puțin rotunjite decât modelele din prezent și ultimii câțiva ani (de la iPhone 6 la 11), însă anumite elemente de design vor rămâne. De exemplu, camera foto, încadrată într-un pătrat cu colțuri rotunjite va fi similară cu cea de pe modelele din gama iPhone 11. Apoi, poziționarea butoanelor de volum și Power va fi similară.

 

Se poate observa că Apple a ales linii plate pe toată suprafața, deci nu mai avem de a face cu sticlă 2.5D, curbată la margini. Din acest motiv, telefoanele noi par să fie semnificativ mai subțiri în profil, ceea ce ar putea să îi bucure pe unii dintre utilizatori. Modelele iPhone 11 au fost considerate mari și grele, lucru care a fost atribuit în special bateriilor de dimensiuni mari. Din acest punct de vedere, iPhone 12 ar putea fi un mic „downgrade”, întrucât capacitatea de stocare a energiei va fi mai mică pentru fiecare model în parte.

 

Totuși, autonomia este așteptată tot pe la același nivel, întrucât noul procesor Apple A14 pe 5nm ar trebui să ofere cu 40-50% mai multă performanță, în timp ce consumul de energie ar trebui să fie mai mic. Rămâne de văzut în practică dacă va fi într-adevăr așa.

 

Cele mai recente zvonuri despre iPhone 12 spun că modelele standard vor fi lansate cândva în luna octombrie, în timp ce modelele pro ar putea ajunge pe piață abia în noiembrie.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.