Jump to content

Fitbit pregătește două ceasuri și o brățară de fitness: Sense, Versa 3 și Inspire 2.


Dark Night
 Share

Recommended Posts

Fitbit pregătește două ceasuri și o brățară de fitness: Sense, Versa 3 și Inspire 2. FOTO

 

Fitbit pare că se pregătește să lanseze noi ceasuri și brățări inteligente. Chiar dacă tranzacția de achiziție a companiei de către Google este încă în investigații din partea autorităților, planurile sale merg mai departe. După succesul generațiilor Fitbit Versa din anii precedenți, se pare că această serie va continua cu Versa 3, alături de o nouă gamă de ceasuri numită Sense și o nouă brățară de fitness premium: Inspire 2.

 

Fitbit Sense: noul ceas de top al companiei

Seria Fitbit Versa este gama de produse de medie a companiei, așa că era necesar și un produs high-end nou în gama sa de ceasuri inteligente. Acesta pare să fie noul Fitbit Sense, care adoptă un design similar cu Versa, dar integrează mai mulți senzori și mai multe funcții avansate. De exemplu, acesta va fi primul ceas al companiei care va beneficia de un senzor EKG, prezent deja pe ceasuri Apple, Samsung și ale altor companii.

 

Acesta are și GPS integrat, integrare cu Google Assistant și va fi rezistent la apă. Nu știm însă la ce standard. Ar putea fi doar rezistent la stropi sau scufundări pe durate scurte, sau ar putea beneficia chiar și de funcții de monitorizare a înotului.

 

La capitolul design, Fitbit Sense pare să păstreze forma generală a ceasurilor Versa, dar adaugă un ecran mai mare și pare să beneficieze acum de un sistem mai simplu de prindere a brățărilor. Asta este o îmbunătățire majoră, întrucât curelele de pe modelele Versa erau greu de schimbat.

 

Fitbit Versa 3: un model de medie

La nivel de design, Versa 3 pare să fie aproape identic cu noul Fitbit Sense. Diferența majoră este lipsa senzorului EKG. Simbolurile de pe spatele ceasului sugerează că acesta va beneficia de microfon pentru Google Assistant, GPS și rezistență la apă. Noul sistem de curele interschimbabile este de asemenea prezent pe Versa 3.

 

Cel mai probabil, diferențele între un Fitbit Sense și Fitbit Versa 3 vor fi similare cu diferențele dintre un Versa si un Versa Lite din trecut. Nu este încă confirmat, însă Versa 3 ar putea fi realizat din plastic, în timp ce Sense ar putea fi construit din metal.

 

Fitbit Inspire 2: o brățară premium

În cele din urmă, o nouă brățară de fitness premium numită Fitbit Inspire 2 este aproape de lansare. Aceasta va beneficia de o construcție care va include metal, un design mai rotunjit și probabil capabilități noi. Imaginile dezvăluie doar că și seria Inspire se aliniază acum la liniile de design ale seriei Versa.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.