Jump to content

Italia. Copiii care şi-au încheiat studiile trebuie să-şi găsească un loc de muncă


Madalin
 Share

Message added by Madalin

Timp estimativ pentru citire: 50 de secunde

Recommended Posts

Părinte bărbat îi dă copilului (fiului) bani, întreținut, trântor, sprijin financiar, euro, împrumut

 

Vineri, 14 august 2020, Curtea Supremă din Italia a hotărât care sunt limitele în care copilul devenit major poate obține pensie de întreținere de la părinții săi.

 

Prin ordonanța nr. 17183, Curtea Supremă a statuat că, după terminarea studiilor (școală gimnazială, facultate, curs de formare profesională), copilul trebuie să depună toate eforturile pentru a deveni independent din punct de vedere economic. În acest scop, este obligat să se angajeze rațional și activ pentru a-și găsi un loc de muncă, ținând cont de oportunitățile reale oferite de piața muncii, chiar dacă este necesar să-si reducă din aspirații.

 

Având în vedere principiul auto-responsabilității care pătrunde în sistemul juridic și marchează îndatoririle persoanei mai în vârstă, copilul nu poate să aștepte să găsească locul de muncă considerat potrivit așteptărilor sale și să abuzeze de presupusa obligație a părinților săi de a se adapta pentru a desfășura orice activitate pentru a-l susține la nesfârșit în realizarea dorințelor și ambițiilor personale.

 

Sursa

Edited by Madalin
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.