Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Gigi Becali nu ține cont de criză! Prețul cerut pe Dennis Man rămâne 15.000.000 de euro: ”Nu lasă sub nicio formă”


Reedorf
 Share

Recommended Posts

Dennis Man, după golul marcat pentru FCSB în meciul cu Astra / Foto: Sport Pictures

 

Dennis Man pare, cel puțin în momentul de față, jucătorul cu cele mai mare șanse să plece pe o sumă importantă din fotbalul românesc.

Anamaria Prodan, agentul jucătorului, a dezvăluit că Gigi Becali poate obține acum aproximativ 10.000.000 de euro pentru Dennis Man, sumă cu care patronul de la FCSB nu este de acord. De asemenea, Anamaria Prodan a transmis că prețul pentru care mijlocașul de bandă va pleca de la FCSB nu poate fi mai mic de 15.000.000 de euro.

Gigi Becali, preț fix pentru Dennis Man
”Patronul nu e de acord cu ce sumă se oferă acum pentru Dennis Man. Nu lasă sub 15.000.000 de euro sub nicio formă, indiferent de criză.

Gigi Becali are 11.000.000 garantat pentru Dennis Man acum, plus bonusuri, dar nu e de acord”, a declarat Anamaria Prodan, la ProX.

Dennis Man a început perfect noul sezon din Liga 1, cu gol. Mijlocașul arădean a deschis scorul pentru FCSB în meciul cu Astra, câștigat în final de ”roș-albaștri” cu 3-0.

După victoria din runda inaugurală a Ligii 1, pentru Dennis Man și FCSB urmează debutul în cupele europene, joi, de la 21:30, împotriva armenilor de la FC Shirak, pe Arena Națională.

 

Sursa:

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.