Jump to content

FCSB visează la calificarea în grupele Europa League: "Normal că putem, fiecare dă tot pentru echipă"


Reedorf
 Share

Recommended Posts

 

FOTBAL:FCSB-FC SHIRAK, PRELIMINARII LLIGA EUROPA (27.08.2020)

 

FCSB s-a calificat în turul 2 preliminar al Europa League, după ce a trecut de armenii de la Shirak, pe Arena Națională, scor 3-0.

Autor al unui gol, Darius Olaru s-a arătat optimist în șansele echipei sale de a ajunge în grupele Europa League, chiar dacă formația lui Toni Petrea trebuie să elimine încă trei adversare.

Darius Olaru: "Normal că putem ajunge în grupe, fiecare dă tot pentru echipă"
Fostul mijlocaș de la Gaz Metan Mediaș s-a arătat încântat și de vestea convocării la naționala U21 a României pentru meciurile cu Finlanda și Malta, din preliminariile EURO 2021.

"Meci destul de greu, am marcat în prima repriză și ne-am făcut meciul ușor. Au făcut un joc bun, au încercat să facă un presing sus, deși la vizionare nu prea au făcut asta. Nu am fost așa pregătiți, dar ne bucurăm că ne-a ieșit jocul și ne-am calificat.

Nu prea m-am uitat peste adversare, sper să dăm peste un adversar pe care îl putem bate, să trecem mai departe. Ar fi un lucru bun să jucăm tot acasă. Normal că putem ajunge în grupe, fiecare dă tot pentru echipă, se joacă într-o singură manșă.

Chiar înainte de meci am văzut, mă bucur foarte mult că am fost convocat. Cristea m-a anunțat, eram cu el în autocar și mi-a spus. Am fost bucuros pe moment, dar după mi-a stat gândul doar la meci", a declarat Olaru, la Look Plus.

FCSB - Shirak 3-0. "Roș-albaștrii" se califică în turul 2 preliminar din Europa League

 

Sursa:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.