Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Revenirea la FCSB, opțiune pentru Laurențiu Reghecampf? Anamaria Prodan a dat răspunsul: ”E un tip parolist”


Reedorf
 Share

Recommended Posts

Laurențiu Reghecampf, în perioada în care antrena la FCSB / Foto: Sport Pictures

 

Numirea lui Toni Petrea, fost secund al lui Laurențiu Reghecampf, în funcția de antrenor principal la FCSB a intensificat zvonurile privind o revenire a lui ”Reghe” pe banca ”roș-albaștrilor”.

Anamaria Prodan, soția antrenorului, infirmă faptul că Laurențiu Reghecampf ia în calcul, acum, revenirea la FCSB, dorind să ducă la bun sfârșit contractul în Emiratele Arabe Unite, la Al-Wasl.

Laurențiu Reghecampf nu ia în considerare revenirea la FCSB
”Venirea lui Toni Petrea la FCSB nu este un paravan pentru Laurențiu Reghecampf. El are un contract la Al-Wasl, e un tip parolist și vrea să își ducă la capăt toate angajamentele”, a declarat Anamaria Prodan, la Arena Națională, după Dinamo - Hermannstadt 1-1.

Contractul lui Laurențiu Reghecampf cu Al-Wasl, locul șapte în ultima ediție de campionat din Emiratele Arabe Unite, este scadent în vara anului viitor.

Laurențiu Reghecampf a mai antrenat la FCSB în perioada 2012 - 2014, când a câștigat două titluri în Liga 1 și o Supercupă, și între decembrie 2015 și mai 2017, când ”roș-albaștrii” au cucerit o Cupă a Ligii.

 

Sursa:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.