Jump to content

Atac dur al lui Gabi Balint: „FCSB e continuatoarea Stelei, dar nu mă reprezintă! Nu pot să accept ce face Gigi Becali cu echipa aia mare”


Reedorf
 Share

Recommended Posts

Fost internațional, în prezent analist sportiv, Gabi Balint a acceptat invitația directorului Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioanițoaia, de a participa la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” de pe GSP.RO.

 

Fost internațional, în prezent analist sportiv, Gabi Balint a acceptat invitația directorului Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioanițoaia, de a participa la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” de pe GSP.RO.

Acesta face o analiză amplă și dură a conflictului FCSB-CSA, îl atacă pe Gigi Becali și explică motivele pentru care n-ar lucra niciodată cu el. Mai mult, povestește relația pe care a avut-o ca "principal" cu Adrian Porumboiu și Marian Iancu.

 

- Vreau să discutăm și despre Steaua.
- Steaua pentru mine e întotdeauna echipa care a jucat atunci Cupa Campionilor. Cei nouă ani de la Steaua! Eu mă așez clar la CSA Steaua pentru că acolo sunt foștii mei colegi. Pentru că acolo este echipa Armatei. Eu nu mă văd niciodată în trecutul FCSB-ului. Pe mine nu mă reprezintă FCSB, și îmi pare rău că de fiecare dată se va crede că am un conflict cu Gigi Becali, n-am nimic cu el. Îl știu de când eram jucător și venea la stadion.

 

- Conflictul pe care l-a avut cu Talpan...
- Lăsând la o parte procesele lui Talpan, astea sunt lucrurile care era normal să se întâmple. Mă bucur că a existat un om care a demonstrat măcar din punct de vedere juridic. Că sportiv, toți știm că FCSB e continuatoarea Stelei, dar asta e pe latură sportivă. Federația a acceptat lucrul acesta, dar eu știu cum s-a întâmplat pentru că am participat în perioada aceea la ședințele care au fost. M-am retras atunci... Am plecat, că nu ne băgau în seamă.

 

Sursa:

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.