Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Unele camere Canon pot salva automat imaginile în Google Photos


Dark Night
 Share

Recommended Posts

Unele camere Canon pot salva automat imaginile în Google Photos

 

Utilizatorii unor modele mai recente de camere Canon pot salva automat imaginile realizate cu acestea în Google Photos.

Caracteristica funcționează pe Android și iOS, dar utilizatorii trebuie să dețină un abonament Google One. Pentru a salva automat imaginile în popularul serviciu foto, posesorii de camere Canon trebuie să instaleze pe smartphone-uri sau tablete aplicația image.canon. Aceasta le va arăta dacă modelul lor de cameră este compatibil.

 

În aplicație, utilizatorii vor găsi opțiunea de salvare a imaginilor în Google Photos. Dacă aceasta nu apare, trebuie să se asigure că folosesc cea mai recentă versiune a image.canon.

 

Un nivel suplimentar de siguranță în Google Photos

Imaginile sunt trimise pe platforma cloud a Google la calitate originală.

Aplicația image.canon, lansată în februarie, permite transferul de conținut și către alte servicii, precum YouTube,  Google Drive, Flickr sau Adobe Photoshop Lightroom.

 

Cei care nu au un abonament Google One pot folosi gratuit caracteristica timp de o lună, având acces la o capacitate de stocare de 100 GB. După aceea, abonamentul de 100 GB costă 2 dolari/lună.

 

Noua caracteristică este binevenită, deoarece nu strică o soluție suplimentară de backup. Recent, compania japoneză a suspendat serviciul image.canon după ce unii utilizatori s-au plâns că le-au dispărut imagini.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.