Jump to content

12 Years Together [RPG Events & Discounts]


Kelton
 Share

Recommended Posts

La multi ani, B-Zone!

Chiar mi-a fost dor de Nea Mirel, inca imi amintesc de misiunea aniversara de 9 ani unde erai pus sa muti balotii de fan in forma unui 9.

Link to comment
Share on other sites

La multi ani, B-Zone! :) 

____▄▀▀▀▄▄▄▄▄▄▄▀▀▀▄
───█▒▒░░░░░░░░░▒▒█
────█░░█░░░░░█░░█
─▄▄──█░░░▀█▀░░░█──▄▄
█░░▀─▀▄░░░░░░░▄▀─▀░░█

 █▄█ █▀█ █▀█ █▀█ █▄█
 █▀█ █▀█ █▀▀ █▀▀ ░█
  ???????? 

Link to comment
Share on other sites

In primul rand doresc sa urez la multi ani comunitatii B-Zone, si tuturor membrilor ei, deoarece aici am copialrit si inca o fac, a fost un moment emotionant spamul de pe frecventa + artificile de la CNN LS.

 

Pe plan de update, este un update bine gandit si pus la punct, avand niste feature-uri pe care de mult mi le-am dorit, precum 2x RP per payday. 

 

Va multumim!

Link to comment
Share on other sites

15 hours ago, South lamporo said:

@Kelton codul promotional de pe shop pana cand e valabil? Si il putem folosi la fiecare achizitie?

E valabil în perioada aniversară, adică de astăzi până în 12 septembrie și îl poți folosi la fiecare achiziție de shop pentru pachete pe FORUM, adică cele de aici https://shop.b-zone.ro/cart.php?gid=1

Link to comment
Share on other sites

Felicitari pentru tot ce ati realizat si pentru munca depusa, stiu ca nu a fost usor mai ales in momentele grele dar ati reusit sa o duceti la capat si sa mentineti aceasta comunitate frumoasa. Un update foarte frumos, abia astept sa il incerc personal si sper sa ne revedem si la anul si peste 10 ani la acelasi update ca sa sarbatorim impreuna. Va urez un la multi ani calduros si sa o tineti tot asa, v-am pupat.

Link to comment
Share on other sites

Mama cat a mai update-ul' ???

Link to comment
Share on other sites

La mulți ani B-Zone! Mulțumim pentru rapoartele injumătățite și getgift, restul activităților/ bonusurilor sunt cam disappointing. Înainte se dădea minim 1 level up, insă anul acesta doar dublu RP, nu prea mă ajută când pentru un level up am nevoie de 400 RP.

 

De obicei îmi iau mereu Maraton Pro + Skip insă nu și luna asta, premiile lasă de dorit...cropduster?? Vote with your money @Kelton @Bobo

 

Just my feedback.

Edited by DutchMan
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.