Jump to content

Reacția lui Meme Stoica după startul fulminant al celor de la FCSB: ”Să rămânem modești!”


Reedorf
 Share

Recommended Posts

Untitled

 

FCSB are un start lansat în noul sezon - s-a abonat la victorii la scor de neprezentare după 3-0 cu Astra și Viitorul în Liga 1, dar și în Europa League cu Shirak.

Este cel mai bun start al roș-albaștrilor din ultimii 15 ani, iar directorul sportiv Mihai Stoica nu și-a ascuns încântarea față de rezultate. 

„2 meciuri în Liga 1, 2 victorii, 2 partide fără gol primit!”, a scris Meme Stoica, alături de o poză cu echipa și două inimoare roș-albastre.  

„Să continuăm așa”, „să rămânem modești” au fost hashtag-urile oficialului de la FCSB.

Ce l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu și cine e omul surpriză devenit ”jucător cheie”
Roș-albaștrii au terminat al treilea meci disputat într-o săptămână tot cu o victorie categorică, scor 3-0.

Cu 9 goluri marcat, în trei partide, dar mai ales cu un stil de joc, ce amintește de perioada Laurențiu Reghecampf, Ilie Dumitrescu nu s-a sfiit să laude gruparea lui Gigi Becali.

Ilie Dumitrescu, impresionat de noul joc al celor de la FCSB. ”Echipa va mai crește!”
Prezent în studioul emisiunii Digi Sport Special, fostul mare fotbalist a explicat de ce a fost impresionat de prestația jucătorilor lui Toni Petrea.

”FCSB arată foarte bine! M-a impresionat reacția celor de acolo când se pierde mingea. Dennis Man a făcut o partidă excelentă. Mi-a plăcut cum a respectat fișa postului, cum a recuperat, cum a creat superioritate, cum a centrat. A fost extrem de activ. Are două pase de gol la acest meci.

Este limpede că, de la meci la meci, această echipă va crește. De altfel, eu am spus, de când a semnat Neubert, că acești jucători vor avea altă exprimare în acest sezon. Și să vedem cum vor veni după aceste două săptămâni de pauză!”, a spus Ilie Dumitrescu, prezent în studioul emisiunii Digi Sport Special.

 

Ilie Dumitrescu: ”Ovidiu Popescu e jucătorul cheie la mijloc!”
Ilie Dumitrescu a enumerat, mai apoi, și jucătorii care au ieșit în evidență, în frunte cu Man și cu Coman. Și Buș a primit notă bună din partea fostului antrenor.

”Mi-a plăcut și Buș, în tandem fie cu Man, fie cu Coman, chiar și cu Tănase. Viitorul a avut o singură fază, dar în rest un joc exact. controlat, cu multe ocazii pentru un meci de Liga 1. Petrea merită felicitat. Mi-a plăcut acest joc ofensiv.

Când îl vezi pe Coman că reacționează când se pierde mingea, că vine și coboară, la fel și Man.

Ovidiu Popescu este jucătorul cheie la mijloc. Acoperă foarte bine, creează conexiunea dintre departamente, coboară mereu între fundașii centrali. Crețu, și el foarte bine pe apărare, dar cu probleme mari la centrări. Panțâru, și el foarte bine”, a mai spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

 

Sursa:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.