Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

FCSB-ul l-a impresionat pe Iftime: ”A avut doi adversari slabi”. Ce sfat are pentru Hagi


Reedorf
 Share

Recommended Posts

iftime

 

FCSB - Viitorul 3-0. Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, s-a arătat impresionat de prestațiile FCSB-ului din acest început de campionat. Echipa lui Toni Petrea a bifat trei victorii consecuvite cu 3-0, în Liga 1 și Europa League.

Iftime crede că FCSB a întâlnit doi adversari slabi și îl sfătuiește pe Hagi să facă o schimbare la nivelul băncii tehnice.

Valeriu Iftime: ”M-a impresionat FCSB. Viitorul, dacă joacă așa, retrogradează”
”Vor mai fi echipe care sper să-și revină și să joace fotbal. Până acum, nu m-a impresionat nimeni în afara de FCSB. În aceste două meciuri, echipa care m-a impresionat a fost FCSB, deși a avut doi adversari slabi. Eu nu mai văd Astra ca pe un adversar puternic.

Viitorul dacă nu-și schimbă repede antrenorul... e ceva de necrezut. Viitorul a avut cea mai slabă prestație aseară. Nu i-a ținut în acest stil nicio echipă. Dacă joacă așa, retrogradează”, a spus Iftime, în cadrul emisiunii Liga Digi Sport.

Ilie Dumitrescu, impresionat de jocul lui FCSB. ”Arată forță, relații de joc foarte bune!”.
Roș-albaștrii au reușit o primă repriză foarte bună contra celor de la Viitorul. Trupa lui Toni Petrea a marcat repede, prin Tănase, în minutul doi, după care a dominat net, ceea ce l-a făcut pe Ilie Dumitrescu să laude jocul bucureștenilor.

”Presing în terenul adversarului, Viitorul incomodată, fără repere, e o umbră a echipei din trecut. Într-adevăr, FCSB arată forță, relații de joc foarte bune, m-a impresionat reacția când se pierde mingea la Florinel Coman, Tănase, la Man, ceea ce nu vedeam în trecut. Foarte bine Buș, cum colaborează cu cei doi din față”, a spus Ilie Dumitrescu, în pauza partidei, prezent în studioul emisiunii Digi Sport Special.

 

Sursa:

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.