Jump to content

Lionel Messi, coleg cu Cristiano Ronaldo la Juventus într-un "dream-team"? Anunțul zilei, făcut de presa franceză


Reedorf
 Share

Recommended Posts

colaj juve

 

Nu ar fi un vis interzis să devină colegi de echipă Lionel Messi și Cristiano Ronaldo. Cel puțin așa anunță publicația franceză L'Equipe, care susține că, mai nou, a intrat și Juventus în cursa pentru starul Barcelonei.

"Supercampioana" Italiei vrea să creeze o superechipă care să "radă" tot în cale și să ajungă finalmente să câștige trofeul mult visat, Champions League.

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, colegi la Juventus?
Sursa citată susține că italienii au luat deja legătura "discret" cu tatăl lui Messi, Jorge. Acesta și-a cumpărat recent o casă în Milano și și-a mutat acolo conturile bancare și afacerile. Din acest motiv s-a crezut că Messi va ajunge la Inter.

Echipa lui Conte l-ar vrea, însă acum a apărut și această posibilitate, cu Juventus.

Astfel, cu aducerea lui Messi, de la Barcelona, Juventus ar "spulbera" practic piața, dar și concurența.

Iar lumea a început deja să creadă în astfel de mutări care par "fantasmagorice" la prima vedere, însă dacă ne gândim că Juve a reușit să-l aducă pe Cristiano Ronaldo, în 2018, totul pare realizabil acum și cu Messi.

Messi a anunțat-o prin fax pe Barcelona de dorința sa de a pleca de la echipă
Vestea că Messi și-a anunțat plecarea de la Barcelona a zguduit lumea fotbalului. Șocul s-a întâmplat în seara de 25 august, când starul argentinian și-a înștiințat conducerea prin fax și a cerut să părăsească echipa gratis.

Mai multe momente l-au deranjat pe atacant în ultimii ani și chiar a fost aproape să plece de pe Camp Nou în alte două rânduri, în 2014 și 2016.

Manchester City, Manchester United, Inter și PSG erau până acum interesate de Messi. Acum a apărut și Juventus.
Cauzele plecării lui Messi de la Barcelona
Messi e convins că echipa nu mai poate avea un proiect sportiv bun sub conducerea președintelui Josep Maria Bartomeu, care este văzut drept principalul responsabil pentru performanțele echipei din ultima perioadă.

Momentul de cotitură privind decizia sa l-a reprezentat înfrângerea umilitoare în fața lui Bayern, 2-8 în sferturile Champions League. În plus, Messi nu a mai suportat lupta internă pentru putere din sânul clubului.

Recent, Messi a avut și o întâlnire cu noul antrenor al Barcelonei, Ronald Koeman, și i-a comunicat decizia sa.

 

Sursa:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.