Jump to content

Ce noi functii vor ajunge pe Windows 10 de la Microsoft


Recommended Posts

image.jpeg

 

 

In curand, sistemul de operare Windows 10 al companiei Microsoft din Statele Unite va avea noi functii, iar acestea sunt destul de interesante. In prezent, doar testerii beta pot folosi aceste functii in acest sistem de operare al Microsoft. In curand, ar trebui ca acele caracteristici sa fie disponibile si pentru restul.

Sistemul de operare Windows 10 al Microsoft va integra o functie de cautare de GIF-uri, imbunatatiri cu tastarea vocala si alte noi caracteristici, a precizat Brandon LeBlanc de la Microsoft.

 

Toate aceste functii sunt in prezent in testare beta. Obiectivul general al noilor functii lansate de Microsoft, a precizat acesta, este de a imbunatati capacitatea sistemului de operare de a-ti permite sa comunici prin voce si text pe dispozitivele tale.

Pentru a-ti permite sa comunici prin GIF-uri, Windows 10 iti va permite sa introduci GIF-uri tastand WIN + [.] si Win + [;]. Selectia de GIF-uri se va actualiza constant, pe baza actualelor tendinte si hashtaguri.

 

Tastarea vocala este implementata ca versiune noua si imbunatatita a dictarii Windows 10. Noua versiune a fost optimizata pentru folosirea de tastaturi tactile, are punctuatie automata si update-uri care ar trebui sa imbunatateasca tastarea vocala.

De asemenea, poti folosi comenzile vocale in Windows 10 pentru a intrerupe tastarea vocala si pentru a elimina sau selecta anumite cuvinte. Functia de tastare vocala are un buton pe tastatura touchscreen pentru acces facil.

Tastatura tactila a fost actualizata de Microsoft in alte moduri, cum ar fi cu noi animatii si sunete de apasare a tastelor, cautare de emoji-uri si GIF-uri si unele optimizari pentru dimensiunile si aspectele tastelor.

 

Nu e clar cand vor deveni disponibile aceste functii si pentru cei care nu sunt testeri beta ai sistemului de operare Windows 10, dar cine doreste sa le incerce se poate inscrie in programul Windows Insider al companiei Microsoft.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.