Jump to content

MMD lansează seria Philips E2, potrivite și pentru gaming


Recommended Posts

image.jpeg

 

MMD lansează seria Philips E2. Aceasta îmbină designul elegant și caracteristicile inovatoare pentru a se potrivi atât stilului de viață de acasă, cât și celui de la birou.

Designul ultra-subțire, fără ramă pe 3 sau chiar pe toate cele 4 laturi asigură un spatiu de lucru generos și este potrivit în special pentru aplicații de design grafic.

Datorită unei game largi de caracteristici, monitoarele sunt alegerea perfectă pentru oricine caută un monitor ce să ofere culori precise și imagini detaliate.

"Mulți oameni s-au mutat cu biroul acasă, așa că au nevoie de un monitor potrivit pentru multitasking, pentru muncă și divertisment. Noua serie E2 este alegerea ideală pentru cei care caută caracteristicile esențiale și un design care să corespundă interioarelor moderne.”, spune Artem Khomenko, Senior Product Manager în Europa la MMD Monitors & Displays.

MMD lansează seria Philips E2 – Imagini detaliate pentru graficieni și designeri

O rezoluție mai mare înseamnă mai mulți pixeli pe ecran și mai multe detalii, o caracteristică foarte importantă pentru utilizatorii profesioniști, cum ar fi graficienii, designerii CAD, arhitecții și orice alt tip de utilizator profesionist.

 

Avantajul seriei E2 constă în asigurarea unei experiențe vizuale excelente datorită modelelor care au rezoluții  de la Full HD până la 4K UHD și o calitate excelentă a imaginii (datorită tehnologiei Ultra Wide-Color care oferă o varietate remarcabilă de 1,07 miliarde culori).

Toate monitoarele din seria E2 dispun de unghiuri largi de vizualizare și oferă imagini clare cu un contrast excelent. Experiența de vizionare este îmbunătățită de SmartContrast, o tehnologie care reglează automat culorile controlând intensitatea iluminării panoului, iar SmartImage, o tehnologie care analizează conținutul afișat pe ecran optimizează dinamic contrastul, saturația culorilor și claritatea imaginilor afișate pentru performanțe maxime.

Monitoare Philips E2 sunt potrivite chiar și pentru gaming

Această nouă serie beneficiază de funcții de gaming SmartImage, un OSD ușor de accesat și optimizat pentru gameri, oferind mai multe opțiuni.

 

De exemplu, modul „FPS” îmbunătățește zonele neiluminate din jocuri, permițând utilizatorului vizualizarea obiectelor ascunse în întuneric, în timp ce modul „Racing” ajustează monitorul pentru cel mai rapid timp de răspuns și ajustează saturația culorilor, împreună cu alte reglaje de imagine.

Fiecare dintre noile monitoare oferă câteva caracteristici specifice pentru o experiență mai bună de gaming. De exemplu, noile monitoare Philips 242E2FA și 272E2FA beneficiază de 1 ms timp de răspuns (MPRT). În timp ce monitoarele Philips 288E2A și 345E2AE asigură, o experienta fluidă de gaming, datorită tehnologiei AMD FreeSync.

Caracteristici pentru orice tip de utilizator preocupat de mediul înconjurător

Noile monitoare din seria E2 dispun de o gamă întreagă de tehnologii concepute pentru o experiență mai bună de utilizare. Modul EasyRead asigură o experiență de lectură mai plăcută oferind o imagine asemănătoare hârtiei, tehnologia flicker-free și modul LowBlue oferă o vizualizare mai confortabilă și o productivitate sporită.

Aceste monitoare au un buton, EasySelect, poziționat discret pentru a face ajustarea setărilor rapidă și ușoară folosind meniul afișat pe ecran, iar sistemul de gestionare a cablurilor oferă utilizatorilor posibilitatea de a avea un spațiu de lucru îngrijit.

Modelele Philips 288E2A și 345E2AE permit conectare mai multor dispozitive datorită tehnologiei MultiView, care ușurează multitasking-ul utilizatorilor care lucrează simultan pe mai mute dispozitive.

Toate aceste monitoare nu conțin substanțe dăunătoare precum plumbul și mercurul, sunt conforme RoHS și includ materiale de ambalare reciclate 100%. Mai mult, acestea sunt certificate și Energy Star 8.0 și TCO. Ambalajul lor în sine este complet reciclabil.

MMD lansează seria Philips E2 – Disponibilitate

Noua linie E2 include monitorul LCD Full HD Philips 242E2FA, monitorul LCD Full HD Philips 272E2FA, monitorul LCD Ultra HD Philips 288E2A 4K și monitorul LCD Philips 345E2AE UltraWide.

Philips 242E2FA, 272E2FA, 288E2A si 345E2AE vor fi disponible începând din septembrie 2020 la un preț recomandat 723 lei, 917 lei, 1.547 lei și 1.790 lei.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.