Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

OnePlus 8T primește listă preliminară cu specificații


Dark Night
 Share

Recommended Posts

OnePlus 8T primește listă preliminară cu specificații

 

Datând din luna aprilie, vârful de gamă OnePlus 8 ar putea fi relansat luna aceasta într-o versiune îmbunătățită, noul model OnePlus 8T preluând câteva dintre dotările modelului Pro.

 

Potrivit noilor informații, OnePlus 8T vine echipat cu ecran AMOLED de 6.55 inch, capabil să folosească o rată de refresh la 120Hz, comparat cu 90Hz la originalul OnePlus 8. O altă trăsătură aparent împrumutată de la modelul Pro este sistemul quad-camera. Acesta folosește o cameră principală de 48MP cu stabilizare optică, cameră ultra-wide de 16MP, cameră de 5MP cu lentile macro și senzor de 2MP pentru aplicarea efectelor de profunzime. Deși păstrează neschimbată rezoluția foto, senzorul principal ar fi un model mai performant decât cel folosit cu seria OnePlus 8, posibil, chiar cel folosit cu modelul Pro.

 

OnePlus 8T, Android 11 și Snapdragon 865+

Pe partea de design, OnePlus 8T nu se îndepărtează prea mult de aspectul primului model din serie, însă aparenta lipsă de imaginație a producătorului este compensată cu performanța superioare la partea de hardware. Astfel, noul smartphone se alege cu chipsetul Snapdragon 865+, ajutat cu 8GB memorie RAM și 128GB stocare internă.

 

OnePlus-8T-render.jpg

 

Deloc surprinzător, telefonul vine livrat direct cu versiunea Android 11, în interpretarea OxygenOS 11.

Potrivit informațiilor de până acum, OnePlus 8T ar putea fi prezentat spre finalul lunii septembrie, sau începutul lunii octombrie, posibil, împreună cu o nouă variată Pro având dotări și mai bune.

 

Apărut deja în catalogul popularului Geekbench, telefonul obține un scor single-core de 912 puncte, respectiv 3288 puncte în testul multi-core, ceea ce îl poziționează la un nivel de performanță cu câteva procente în fața modelului actual.

Deși nu a fost comunicat, prețul ar trebui să fie apropiat sumei de 699 euro, cerută deja pentru modelul OnePlus 8 cu 8 GB + 128 GB memorie.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.