Jump to content

Un nou teaser – Cum arată farurile și stopurile viitoarei Dacia Sandero?


Dark Night
 Share

Recommended Posts

Dacia-Sandero-faruri-si-stopuri-1.jpg

 

Dacia bate tobele înaintea prezentării oficiale a noilor generații Logan, Sandero și Sandero Stepway. După clipul de 7 secunde publicat ieri, apare acum un nou teaser. Personaj principal este Sandero.

 

Clipul cu o durată de 10 secunde a fost postat pe profilul de Twitter al Grupului Renault. De această dată, în imagini apar blocurile optice ale viitoarei Dacia Sandero. Se pot observa modificări radicale operate atât asupra farurilor, cât și asupra stopurilor. Imaginile confirmă ceea ce am văzut în fotografiile spion realizate în ultima perioadă.

 

Farurile, așa cum am putut observa și în imaginea cu luminozitate modificată din teaser-ul de ieri, sunt mult mai înguste și mai alungite. Acestea prezintă cinci colțuri, în stilul celor prezente la Renault Captur sau Nissan Qashqai, de exemplu.

Și desenul capotei apare complet modificat. Se pot remarca acolo o serie de nervuri proeminente, care par să-i asigure viitoarei Dacia Sandero un look mai dinamic.

 

În partea din spate, și stopurile vin cu o semnătură luminoasă nouă. Apare, în partea dinspre aripi, o săgeată orientată către spatele modelului, dar un design care imită forma literei “Y”. Blocurile optice spate par identice cu cele prezente la conceptul electric Dacia Spring, prezentat de constructorul român în primăvara acestui an.

 

Această semnătură luminoasă va ajunge, în viitorul apropiat, la toate modelele din gama Dacia, așa că nu ar surprinde prezența ei și la Dacia Logan III, care va fi dezvăluită tot luni. Data prezentării este confirmată de teaser-ul publicat de Grupul Renault pe Twitter.

Ce știm, până la această oră, despre viitoarea Dacia Sandero?

Presa din Hexagon trece în contul viitoarei generații Dacia Sandero o versiune simplificată a platformei CMF-B, pe care sunt construite și Renault Clio și Captur. Constructorul recurge la această soluție pentru a menține modelul în gama sa de prețuri.

 

În gama lui Sandero ar putea să-și facă apariția motoare din gama inferioară a lui Clio. Ar fi astfel vorba despre motorul aspirat de un litru cu 75 de cai putere, despre unitatea turbo de un litru cu 100 de cai putere și despre cea diesel de 1,5 litri cu 85 de cai putere.

Nu va ajunge în gamă motorul turbo de 1,33 litri, dezvoltat de Alianța Renault-Nissan în parteneriat cu Daimler.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.