Jump to content

Bogdan Planic nu se teme de Gigi Becali. Declarația făcută astăzi de sârb, după prezentarea la noua sa echipă


Reedorf
 Share

Recommended Posts

planic

 

Bogdan Planic (28 de ani) a semnat un contract cu gruparea Maccabi Haifa, vicecampioana Israelului, în ciuda amenințărilor venite de la Gigi Becali, care spunea că îl va face să se lase de fotbal.

Apărătorul sârb a dat deja primele declarații din postura de jucător al lui Maccabi.

”Am auzit multe lucruri bune despre club şi despre oraşul Haifa. Ştiu că este o grupare care vrea să câştige trofee. Este o provocare pentru mine să vin aici și vreau să câștig.

Abia aştept să port tricoul verde. Vladimir Stoikovici mi-a spus că publicul lui Maccabi Haifa este cel mai bun din Israel. Sper să-i văd cât mai curând posibil în tribune pe fani. Verdele se ridică”, a zis Planic, într-o declarație postată pe contul de Facebook al formației israeliene.

Ce spunea Gigi Becali despre Bogdan Planic: ”Iau zece milioane de la clubul care îl transferă!”
”Eu nu fac discuții cu fotbaliștii. Eu negociez contracte. Așa cum eu le respect, trebuie să le respecte și ei. Ceea ce se întâmplă acum cu FCSB este în dezavantajul lui.

Situația e clară: ori iau eu zece milioane, ori se lasă el de fotbal. Dacă îl ia vreun club, eu iau zece milioane de la clubul ăla. Așa, dacă se lasă el nu mai iau nimic”, spunea Gigi Becali, pentru Digi Sport, în urmă cu ceva timp.

 

Sursa:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.