Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

”Pariul” lui Mirel Rădoi a fost câștigător! Fotbalistul remarcat după victoria din Austria: ”A dat echilibru”


Reedorf
 Share

Recommended Posts

Fotbaliștii naționalei României, în timpul meciului cu Austria / Foto: Sport Pictures

 

Mirel Rădoi a făcut o alegere surprinzătoare, cel puțin la prima vedere, în alcătuirea lotului pentru ”dubla” cu Irlanda de Nord, 1-1, și Austria, 3-2, convocându-l, în premieră la prima reprezentativă, pe Alexandru Crețu, mijlocașul defensiv de la Maribor.

După victoria cu Austria, în care a fost integralist, Alexandru Crețu a fost lăudat de Marius Șumudică. Tehnicianul lui Gaziantep a transmis că România a avut doar de câștigat prin prezența mijlocașului de 28 de ani pe teren, datorită echilibrului pe care a reușit să-l ofere jocului ”tricolorilor”.

Alexandru Crețu, câștigul naționalei României după dubla cu Irlanda de Nord și Austria
”Mi-a plăcut Alexandru Crețu, a dat echilibru. A pus pe el masa musculară, se vede că vine dintr-un campionat puternic. Cred că se lucrează mult mai mult acolo ca vitaminizare”, a declarat Marius Șumudică, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Antrenorul lui Gaziantep a vorbit despre un alt post în care Mirel Rădoi a surprins în alcătuirea lotului, cel de fundaș dreapta. În absența unui jucător consacrat pe acel post, selecționerul i-a folosit în banda dreaptă a defensivei pe Sergiu Hanca, cu Irlanda de Nord, și Andrei Burcă, în Austria.

Marius Șumudică a transmis că stoperul de la CFR Cluj a reușit un joc defensiv bun în banda dreaptă, dar o soluție pentru următorul meci, cel cu Islanda, ar putea fi Cristi Manea, transferat definitiv recent de echipa lui Dan Petrescu.

”Andrei Burcă și-a făcut treaba defensiv. El e un fundaș central totuși, pe contraatac are probleme Manea fundaș dreapta? Poate fi o soluție când va avea jocuri în picioare”, a spus Marius Șumudică.

Datorită ”dublei” cu Irlanda de Nord și Austria, din care a obținut patru puncte, România este lider în grupa 1, Liga B a Ligii Națiunilor.

 

Sursa:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.