Jump to content

Austriecii pur şi simplu nu pot digera înfrângerea cu România. Ce a spus selecţionerul Franco Foda


Reedorf
 Share

Recommended Posts

foda

 

Selecţionerul Austriei, germanul Franco Foda, a declarat că formaţia pe care o pregăteşte ar fi meritat un punct în meciul cu România, pierdut cu scorul de 2-3, luni seara, la Klagenfurt, în Liga Naţiunilor.

Franco Foda, după Austria - România 2-3: "Am fi meritat un punct!"
Antrenorul Austriei nu este singurul care nu poate digera eşecul cu România. Şi jucătorii săi susţin că tricolorii nu meritau să câştige.

"Am început rău meciul. Am meritat golul egalării şi ar fi trebuit să preluăm conducerea pe tabelă. Am avut o ocazie uriaşă la Schlager. Dacă am fi marcat, probabil meciul ar fi curs în altă direcţie. Apoi am făcut greşeli individuale. Am fi meritat un punct. Un egal ar fi fost corect. Nu punem presiune pe noi să câştigăm fiecare meci'', a declarat Foda după meci.

“Nu pot să spun că ne-a surprins echipa României. Ne-am uitat la multe meciuri ale lui Rădoi, de la U21, şi ştiam că echipa este foarte bună la combinaţii. S-a văzut din nou că grupa este foarte echilibrată. Doar că am făcut prea multe greşeli în defensivă. Noi am înscris două goluri, ar fi trebuit să marcăm mai multe”, a mai spus Foda.

 

Sursa:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.