Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Huawei Y9a, anunțat oficial. Vine cu funcție de încărcare rapidă și chipsetul Helio G80


Dark Night
 Share

Recommended Posts

Huawei Y9a, anunțat oficial. Vine cu funcție de încărcare rapidă și chipsetul Helio G80

 

Prezentat în luna februarie a acestui an ca o versiune accesibilă a vârfului de gamă G90, Helio G80 rămâne o soluție competență pentru telefoane de gaming low-cost, cum este Huawei Y9a. Realizat folosind procesul de fabricație pe 12 nm, chip-ul include CPU octa-core în configurație 2x Cortex-A75 la 2.0GHz și 6x Cortex-A55 la 1.8GHz.

 

Propus cu un prețul de aproximativ 200 euro, Huawei Y9a este construit în jurul unui ecran LCD de 6.63 inch cu rezoluție 2400×1080 pixeli, pe care este redată interfața EMUI 10.1 (Android 10). Fiind vorba de un telefon Huawei lansat după aplicarea interdicțiilor comerciale dictate de SUA, firnware-ul nu include pachetul de servicii Google, ceea ce înseamnă că viitorii cumpărători vor trebui să se descurce cu alternativa AppGallery și selecția mai degrabă săracă de aplicații atrase până acum de Huawei.

 

Huawei Y9a, smartphone low-cost cu dotări promițătoare

Huawei Y9a vine echipat cu 6GB memorie RAM și 128GB stocare internă. Telefonul va avea și o variantă cu 8GB memorie RAM, însă aceasta nu va putea fi găsită în magazinele europene.

 

Pe partea de poze, smartphone-ul vine echipat cu un total de cinci camere foto: cameră frontală de 16MP extrasă cu ajutorul unui mecanism pop-up, respectiv un sistem quad-cameral la partea din spate, având senzor principal de 64MP, senzor ultrawide de 8MP (vizibilitate la 120°), senzor macro de 2MP și senzor DoF de 2MP. Producătorul include și o funcție numită EIS Video, oferind stabilizarea digitală a clipurilor filmate.

 

Huawei-Y9a.jpg

 

Lista dotărilor este completată cu senzor de amprente montat pe rama laterală, ieșire pentru căști de tip jack 3.5 mm și port USB-C, acceptând puteri de până la 22.5W în modul de încărcare rapidă. Acumulatorul de 4300 mAh ar trebui să ofere aproximativ 2 zile de autonomie în condițiile unui regim de utilizare moderat.

 

Huawei Y9a va fi disponibil în versiunile de culoare Space Silver, Sakura Pink și Midnight Black. Momentan, nu este cunoscută decât data campaniei de precomandă pentru Iraq – 12 septembrie, însă putem aștepta ca telefonul să ajungă și în magazinele europene, relativ curând.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.