Jump to content

Samsung vine cu laptopul care-ți arată cât de importantă e noua tehnologie 5G


Recommended Posts

Samsung vine cu laptopul care-ți arată cât de importantă e noua tehnologie 5G

 

Samsung a venit cu primul său laptop 5G, o mișcare aliniată la noile vremuri, în care noua tehnologie va fi parte din orice.

 

 

Samsung a profitat de lansarea noilor generații de procesoare de la Intel, pentru a veni cu primul său laptop cu conexiune 5G. E vorba de modelul Galaxy Book Flex 5G, care vine dotat fix cu noua conexiune, dar și cu noile generații de procesoare Intel.

Practic, modelul va fi printre primele care vor beneficia de aceste noi procesoare.

 

 

Samsung a prezentat primul său laptop 5G

De precizat că, deocamdat, Samsung nu a comunicat un preț și o dată oficială de lansare, dar modelul a fost prezentat. Cel mai probabil, acesta va putea fi găsit pe piață în perioada sărbătorilor de iarnă. Samsung a optat pentru versiunile Core i5 și Core i7 pentru laptopul care măsoară 1,26 Kg și are un ecran Full HD de 13,3 inch.

 

Alte opțiuni înseamnă 16 GB RAM, un SSD de 512 GB și o baterie de 69.7Wh, care ar trebui să ofere o autonomie de peste 9 ore în utilizarea normală, conform certificării Evo atribuite de Intel. Designul este deja unul clasic pentru laptopurile Samsung, elegant, cu unghiuri drepte și cu o culoare argintie.

Galaxy Book Flex 5G nu este primul laptop cu 5G care va intra pe piață, premiera aparținând celor de la Lenovo – cu modelul Flex 5G.

 

 

Recent, sud-coreenii au venit și cu cel mai ieftin 5G al lor –  Galaxy A42 5G.  În contextul în care rețelele 5G au devenit din ce în ce mai comune, Samsung încearcă să faciliteze accesul la viteze semnificativ mai mari de internet și pentru cei care nu își permit ultimul Galaxy S sau Galaxy Note.

Noul gadget este construit în jurul unui Super AMOLED de 6,6 inci cu o rezoluție nativă ce pare să fie Full HD 1080p. Din păcate, sud coreenii nu au fost foarte transparenți în privința tuturor particularităților legate de noul aparat, dar este improbabil să se distanțeze prea mult de Galaxy A41, lansat în luna martie a acestui an.

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.