Jump to content

Răspuns de la Oviedo pentru Gigi Becali! Anunțul antrenorului spaniolilor privind transferul lui Carlos Hernandez la FCSB


Reedorf
 Share

Recommended Posts

Gigi Becali, patronul FCSB / Foto: Sport Pictures

 

FCSB are doar doi fundași centrali de meserie în lot, Iulian Cristea și George Miron, motiv pentru care Gigi Becali ar încerca, conform presei din Spania, să-l transfere pe Carlos Hernandez, stoperul de la Real Oviedo.

Antrenorul clubului din Liga a doua din Spania, Jose Angel Ziganda, a vorbit la ultima conferință de presă, susținută vineri, despre posibilitatea ca fundașul de 29 de ani să ajungă la FCSB. Tehnicianul iberic susține că nu ar fi de acord să-l cedeze pe Carlos Hernandez, având nevoie de toate soluțiile din lot pentru noul sezon.

Real Oviedo, prima reacție după interesul FCSB-ului pentru Carlos Hernandez
”Nu știu foarte multe lucruri despre oferte. Nu sunt îngrijorat că ar putea pleca. Carlos știe foarte bine că nici nu iau în considerare să-l pierd.

Au plecat deja mulți jucători în ultimele săptămâni. El e un jucător care oferă foarte mult echipei noastre”, a declarat antrenorul Jose Angel Ziganda, conform Lavozdeasturias.

Carlos Hernandez evoluează din 2017 la Real Oviedo și mai are contact un singur an cu divizionara secundă din Spania.

Stoperul de 29 de ani are o înălțime de 1,85 metri, este jucător de picior drept și în sezonul trecut a evoluat de 30 de ori pentru Real Oviedo.

 

Sursa:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.