Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Statisticile care îl fac pe Gigi Becali să spere la milioane de euro! Florinel Coman, liderul din teren la FCSB


Reedorf
 Share

Recommended Posts

Florinel Coman, fotbalistul de la FCSB / Foto: Sport Pictures

 

Florinel Coman a fost integralist în cele trei meciuri jucate de FCSB în noul sezon, victoriile, toate 3-0, cu Astra, FC Shirak și Viitorul, și, chiar dacă nu a reușit să marcheze sau să paseze decisiv, statisticile îl dau drept cel mai important fotbalist al ”roș-albaștrilor”.

Mijlocașul de bandă, integralist și succesul României din Austria, a înregistrat, de departe, cel mai mare index InStat, calculat pe baza realizărilor specifice postului jucătorilor, din echipa antrenată de Toni Petrea.

Florinel Coman, cel mai bun jucător de la FCSB în startul sezonului
Într-un clasament bazat pe statisticilor InStat, Florinel Coman, 363, este pe primul loc, urmat de Dennis Man, index 319, și Ionuț Panțîru, index 307, susține GSP.ro.

De asemenea, Florinel Coman este și cel mai implicat fotbalist în fazele ofensive ale ”roș-albaștrilor”. Mijlocașul de bandă transferat de la Viitorul a creat șapte ocazii de gol în cele trei meciuri jucate, cu două mai multe decât Dennis Man și cu patru peste Florin Tănase.

Remarcat de Ilie Dumitrescu
După meciul cu Austria, în care a pasat decisiv la golul de 1-0, marcat de Denis Alibec, Florinel Coman a fost remarcat de Ilie Dumitrescu pentru implicarea în ambele faze ale jocului, lucru pe care nu-l făcea anii trecuți.

”Nu l-am mai văzut pe Florinel Coman să joace așa. Eu mereu spuneam că este nevoie să alerge mai mult, să contribuie și în faza defensivă, mai ales dacă vrea să obțină un transfer într-un campionat mai puternic.

În meciul cu Austria, s-a comportat exact așa, a jucat un fotbal total”, declara Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

 

Sursa:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.