Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Surprizele lui Ronald Koeman. Cum poate arăta Barcelona în noul sezon: Ansu Fati, vârf de atac! Busquets, trecut pe bancă


Reedorf
 Share

Recommended Posts

Ansu Fati, fotbalistul Barcelonei / Foto: Getty Images

 

Barcelona nu a reușit să facă niciun transfer de la venirea lui Ronald Koeman, dar, cu ce are la dispoziție, antrenorul olandez vrea să producă schimbări importante, atât la nivelul rezultatelor, cât și în privința sistemului de joc.

Cotidianul Sport informează că Barcelona va juca de sezonul viitorul într-un sistem 4-2-3-1, dar fără închizător clasic sau un vârf de meserie. Conform spaniolilor, Sergio Busquets va deveni o variantă mai degrabă de rezervă, la fel ca Luis Suarez, în cazul în care nu își va găsi o echipă.

Cum va arăta Barcelona în ”era Ronald Koeman”
ter Stegen - Semedo, Pique, Lenglet, Jordi Alba - de Jong, Pjanic - Messi, Griezmann, Dembele - Ansu Fati

Dacă aparițiile lui Frenkie de Jong și a lui Miralem Pjanic în fața apărării nu reprezintă neapărat o surpriză, mai ales dacă Barcelona își propune un joc super-ofensiv, utilizarea lui Ansu Fati în poziția de atacant central nu a fost tocmai preconizată.

Totuși, puștiul de 17 ani ar putea deveni o soluție pentru cele trei poziții din spatele vârfului sau o variantă de rezervă dacă Barcelona va reuși să aducă un atacant, Lautaro Martinez și Memphis Depay fiind doi dintre jucătorii de care Ronald Koeman este interesat.

În noua ”eră”, Barcelona va debuta în meciul cu Villarreal, din La Liga, competiție transmisă de Digi Sport, la sfârșitul lunii septembrie.

 

Sursa:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.