Jump to content

Samsung Galaxy S20 Fan Edition apare pe site-ul unui magazin european, confirmând prețul și specificațiile


Dark Night
 Share

Recommended Posts

Samsung Galaxy S20 Fan Edition apare pe site-ul unui magazin european, confirmând prețul și specificațiile

 

Noul model Samsung Galaxy S20 Fan Edition și-a făcut apariția pe site-ul Orange adresat publicului din Slovacia, confirmând prețul la vânzare.

 

În mod suspect, administratorii portalului Orange par să fi folosit în ilustrarea paginii de produs o serie de randări distribuite mai întâi de celebrul @evleaks, una dintre cele mai cunoscute și apreciate surse de informații neoficiale despre produsele Samsung. Nicio problemă, dacă informațiile publicate de administratorii site-ului sunt de fapt autentice.

 

Prețul Galaxy S20 Fan Edition, ca și confirmat

Lăsând la o parte detaliile, în mod evident, site-ul Orange nu este un blog oarecare, publicarea unei pagini de produs (între timp ștearsă) pentru Galaxy S20 FE neputând fi decât consecința unei comunicări reale cu Samsung, pentru includerea noului smartphone în oferta de abonamente.

 

Potrivit detaliilor centralizate până acum, Galaxy S20 Fan Edition este un produs relativ modest, după standardele unui flagship. Telefonul fine echipat „doar cu” conectivitate 4G și 6GB memorie RAM, cu 2GB mai puțin decât originalul S20 în echiparea de bază. Vestea bună este că suportul 5G este o modă doar „pe hârtie”, analize recente demonstrând că, în forma actuală, rețelele 5G au acoperire mai slabă și pot fi chiar mai lente decât cele 4G. De vină nu este vreo conspirație mondială, ci simpla lipsă a infrastructurii, implementarea infrastructurii de comunicații 5G fiind încă la un stadiu incipient, comparat celei 4G.

 

Samsung-Galaxy-S20-FE-c.jpg

 

Optimizând și mai departe costurile de fabricație, Samsung pare că a optat pentru un chipset de creație proprie – Exynos 990 – în locul soluției Snapdragon 865.

 

Anticipând reacția fanilor la adresa soluției Exynos cu performanțe inferioare celei livrate de Qualcomm, Samsung plusează cu un ecran de rezoluție 1440+ (comparat cu 1080+ după zvonuri mai vechi), numai bună pentru suprafața de afișare cu diagonală 6.5 inch. Mai mult, ecranul optimizat pentru jocuri de Android ar fi un model AMOLED cu rată de refresh la 120Hz, estompând și mai mult diferențele față de un flagship veritabil.

 

Cu preț estimat la 735 euro, Samsung Galaxy S20 FE urmează să fie lansat cu sistem triple-camera la partea din spate (configurație 12MP + 12MP wide + 8MP zoom), cameră frontală de 32MP și acumulator de 4500 mAh, toate adăpostite într-o carcasă cu certificare IP68, pentru protecție la apă și praf.

 

Samsung ar urma să livreze Galaxy S20 FE în versiuni de culoare alb și albastru, mai multe detalii urmând să fie comunicate în cadrul evenimentului ”Unpacked for Every Fan”, pregătit pentru data de 23 septembrie.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.