Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Sugestii - Editia 4


Kelton
 Share

Recommended Posts

Propuneri: 

 

1. Sa poti vinde skin-urile de $1.090.000, la 50% din valuarea aceastuia, adica 545,000$ in magazin.

2. Adaugarea de masini noi la Factiunile Pasnice / Departamente.

3. Sistem de AntiCheats, necesita acest sistem.

4. Cand te loghezi pe joc sa iti apare direct sa bagi pin-ul, fara a mai folosii comanda [/pin], in special pentru helperi, pentru ca poti face n-uri fara pin bagat.

5. Adaugarea unui nou job.

Link to comment
Share on other sites

opdynAj.png

New Bunker Upgrade

  • Jucătorii să poată achiziționa un nou upgrade Home Status, preț maxim: $200,000 (1st bunker), $300,000 (2nd bunker), $400,000 (3rd bunker).
  • Upgrade-ul să poată permite jucătorilor să folosească bunker-ul ca o casă, să aibe acces la comenzile (/heal, /sleep) iar în (/spawnchange) să fie valabilă spawnarea la bunker.
Edited by GroWy
Link to comment
Share on other sites

Salut!

  • O sugestie pe care o propun este un sistem prin care putem sa detinem mai multe case, apartamente si sa putem sa le inchiriem altor playeri contra-cost ca in realitate.Poate playerii noi nu detin o suma de bani pentru a isi cumpara o casa decenta in Los Santos spre exemplu si asa ar putea sa inchirieze o casa a altui playeri, atata timp cat acesta detine suma de bani stabilita intre cei doi .Cred ca acest lucru va creste economia server-ului.

 

  • O alta sugestie ar fii infintarea unui topic pe forum sau in joc cu case de pariuri . Cred ca multi playeri ar fii atrasi de acest lucru avand in vedere cat de mult sunt frecventate de oameni in realitate acestea si ar atrage mai multi oameni pe server-ul nostru.
Link to comment
Share on other sites

  • Propun modificarea sistemului PUBG în așa fel încât să fie sub formă de eveniment special organizat de adminii care au SEO. În momentul de față sistemul ăsta este mort, abia joacă lumea pe acolo din an în paști, așa dacă e rulat sub formă de comandă și cu un premiu mare, o să își dea jucătorii interesul în a juca.

 

  • Hărțile și evenimentele de la B-Olympics să fie și acestea sub formă de evenimente speciale organizate de adminii care au SEO. Acestea un mod de joc mișto și consider că trebuie să le joace cu toții într-un număr mai mare, nu 2-4 din fiecare clan/facțiune, fie că nu e olimpiada sau jucătorii nu se află în facțiuni/clanuri să participe la acestea.
Edited by Dark Night
Link to comment
Share on other sites

1. In interiorul bunkerului sa poti da /heal. 2. sa poti da /sleep in interiorul bunkerului. 3. sa poti da /spawnchange si sa alegi sa te spawnezi acolo. 4. si cand vinzi stock-ul sa se mai adauge 5 minute in plus.

 

Sa putem vinde anumite lucruri din /shop, si sa putem vinde skin-uri.

 

 

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

1. Sa se mute Trucker-ul inapoi in San Fierro, acolo unde era, deoarece este foarte aglomerata  zona in care este acum (este HQ Hitmen Agency si un Bunker), iar in San Fierro nu este nimeni, doar cativa civili care fac work deaorece nu vine nimeni dupa ei si cativa playeri cu factiuni deoarece acolo le este HQ-ul.

 

2. Masinile castigate din crate sa expire dupa 1-2 saptamani deoarece se face foarte mult abuz, primesti foarte mult MP atunci cand stai pe [/sleep] si multi fac rost de masini scumpe fara sa faca nimic si stau sa stranga bani. Inainte stateai 2 luni sa iei un Infernus, acum il iei in 2 saptamani fara sa faci nimic + iti pastrezi si banii.

 

3. Sa primesti mai multi bani la Bus Driver deoarce primesti 10$ pentru fiecare checkpoint, inainte te ajuta acea suma, dar acum nici sa cumper un hotdog nu poti.

Link to comment
Share on other sites

Propun sa fie scos sistemul de notificari de pe Website la factiuni si la clan-uri. 

 

De ce?

 

Acest sistem e vechi si nimeni nu il foloseste. Factiunile cand sunt deschise apar si pe [/factions], nu este nevoie de un sistem de notificari pe Website. Plus ca pe Discord B-Zone este un sistem de notificari la factiuni pe RPG1 sau RPG2, primesti un simplu mesaj in privat de la un bot ca factiunea x este deschisa. Este mai util sistemul pe Discord, majoritatea jucatorilor au Discord.

Sistemul se muleaza dupa decizia liderilor. Adica daca un lider doreste un anumit mesaj, Ghost_X poate face acest lucru.

PS: Sistemul este facut de catre @Jackson Brooklyn

Edited by TLG Kweb.
Link to comment
Share on other sites

Sugerez crearea unui poll sau actionarea directa.

 

1.Propun interzicerea de c-bug / c-shot cum este pe alte servere, multi jucatori care se apuca de b-zone nu pot trage asa si nici un server nu permite asta, ma gandesc ca ar fi un + adus cominutatii, nu cred ca in viata reala trage cineva asa, sa fim sinceri si plus de asta fara c-bug  / c-shot s-ar depista mai usor codatii si mai multi ar juca in mafii, multi jucatori au jucat pe alte servere in special mafiotii, sunt jucatori care joaca strict pentru mafii, pentru ei este un shooter, ar fi frumos sa fie asa, in plus la war-uri cred ca ajunge ca rank urile mai mari au tec si combat si tu ca si rank 1 poti zice ca esti dezavantajat, o sa ziceti ca da, la rank mare o sa ai si tu, dar pana atunci? Ar fi frumos sa se faca un poll sa putem vota noi jucatorii daca dorim interzicerea de c-bug / c-shot permament (in sensul sa fie ca si pe celelalte server regulamentul legat de partea cu c-bug / c-shot, scuzati ca ma repet)

 

 

Link to comment
Share on other sites

Propun adaugarea unei metode de creare manuala a medkit-urilor. De exemplu: Pentru a crea un medical kit sa fie nevoie de o anumita cantitate de materiale, sa zicem 1500 materiale si de o cantitate de droguri, sa zicem 50 de droguri. Pentru crearea kit-ului addiction sa fie nevoie 1000 materiale si 30 de droguri.

Si ca sa creezi astfel de kit-uri trebuie sa dobandesti skill 5 la job-ul chimist.

Comenzile necesare pentru crearea kit-urilor sa fie: /createkit medical sau pe scurt /ck medical | /createkit addiction sau /ck addiction.

Edited by NC xAMAYONxFLORIANx
Link to comment
Share on other sites

Propun ca atunci cand se da /find pe un suspect cu wanted acesta sa nu mai fie anuntat ca un politist se apropie de el, este un dezavantaj foarte mare pentru membrii pd, la rob deja au armura, au tot ce trebuie, in viata reala nu cred ca te anunta cand faci ceva ilegal cineva vezi ca vine sri-ul, cred ca te trezesti direct cu politia, este un dezavantaj la pd.

 

Mai propun ca si jucatorii normali (dar cu un nivel mai mare si eventual skill 5 arms dealer) sa poata obtine tec si combat (macar combat) mi se pare corect ca fiecare jucator sa poata beneficia de aceste arme, sau diversificarea de arme, sunt putine arme in gun shop, ar fi ok sa mai fie adaugate cateva cum ar fi combat shotgun, 9mm, 

Link to comment
Share on other sites

Propun adaugarea sistemului de evente automate in fiecare zi, nu doar la zilele comunitatii, evident cu un premiu decimat, gen premiul sa fie 5-10 gold si 5k sa zicem,voi decideti astea,  eu cel putin m-am reapucat serios doar pentru aceste evenimente, care de altfel, mi se pare cel mai bun update din ultimii ani pe b-zone. Si daca e sa ne uitam la propunerile de mai sus, am vazut ca @Dark Night a zis ca arena de PUBG nu mai e folosita deloc, si chiar asa e, deci in loc sa bagati iar arenele alea ati putea sa folositi arena de PUBG ca Last Man Standing si arena aia de War din LV de langa Casino ca si Last Car Stading.

 

Link to comment
Share on other sites

#.Fuzine RPG1 - RPG2.

#.Adaugarea unui job cu barci. (nimeni nu merge cu barcile din samp)

#.Adaugarea unui skill la masini care sa depinda de viteza acesteia. Cu cat are mai multi km cu atat sa mearga mai incet, pana la folosirea unui (km reset) Nimeni nu foloseste acest km reset.

#.Adaugarea unor noi obiecte in lista [/hu]. Obiectele care se gasesc in primarie, lvpd...etc.

#.Adaugarea unor parcele si in alte orase. Este bataie pe avand in vedere numarul de playeri.

#.Jucatori care au 200 ore jucate lunar sa primeasca un slot garaj,vip,hidden,clan small, la alerge.

Ceva ca sa ii facem pe playeri mai activi.

Plus de asta, poate avea orice player un clan si sa stie sigur ca nu ramane fara el daca nu are gold.

#.Sa poti da [/rentroom] chiar daca ai casa.

#.Sa poti vinde vip hidden prin trade!

#.Admini sa asiste la tepele cu clanurile, sau sa putem reporta acesti playeri pe web si sa primeasca ban permanent! Se dau tepe la greu! 

#.Adaugarea la cei cu skill5 arms /cg tec9-combat. Asa ii facem pe toti sa faca acest skill5.

Edited by Ovidiu.
Link to comment
Share on other sites

Sunt unele case/apartamente care stau ceva timp la stat sau alte persiane care au o proprietate si nu o pot vinde deoarece majoritatea au una, casele si apartamentele sa fie pe categoria asta si la [/gps] si sa poti detine un apartament si o casa in acelasi timp

Link to comment
Share on other sites

Fiind politist o perioada relativ lunga pe RPG1, pot sa spun ca chestia asta ar fi necesara de adaugat, deoarece e foarte enervant, frustrant si iritant. Mai exact, suspectii care nu au drept de predare sa nu mai poata folosi BMX, Bike si Mountain Bike, deoarece unii fac abuz de faptul ca pot sarii peretii, sar peste autostrazi, pe cladiri, pe locuri unde nici cu elicopter n-ai putea ajunge, urmand sa pierzi 30 de minute minim pentru a urmari un singur suspect. Nu mi se pare deloc RP sau normal sa poti sa scapi de 5-10 masini de politie sarind pe cladiri cu o bicicleta. Multe alte servere au deja implementata chestia asta, ar fi timpul ca si B-zone sa o faca.

Edited by Chicago
Link to comment
Share on other sites

Fiind politist o perioada relativ lunga, pot sa spun ca chestia asta ar fi necesara de adaugat,:cum ar fi sa fie adaugat un sistem sa poti trage cu mp5,m4 de pe Nrg,Fcr,in general de pe motociclete tu fiind singur pe nrg,fcr etc,ar fi un beneficiu mai ales contra suspectilor no dr.,Din cate stiu la single player se putea trage cu mp5 daca nu ma insel.

Link to comment
Share on other sites

Sincer, propun un singur lucru simplu si frumos, care ar putea aduce serverelor mandria lor de acum ceva ani. Sa se respecte skinurile per rang, ca prin 2016, iar cine are factiune, sa nu joace cu skinuri premium, ci doar civilii sa aibe acces la ele. Mie unul, imi lipsesc acele vremuri.

Link to comment
Share on other sites

A trecut ceva vreme de la adăugarea cutiilor și m-am gândit sa propun o schimbare, aceasta constând în a avea posibilitatea de a vinde ce ți-a picat din cutie și altor playeri, chiar dacă la o valoare subapreciata. De exemplu mie mi-ar pica un Premier din crate, eu în loc sa îl vând la DealerShip pentru nimic deoarece nu am nevoie de el, l-aș da unui jucător începător / dornic de a deține un vehicul de acest tip. 

Link to comment
Share on other sites

Salut, B-Zone!

 

Sugerez să adăugați urmatoarele lucruri:

  • O comandă prin care putem alege vehiculele la job (joburile care au mai multe vehicule in functie de skill). Această comandă să poată fi accesată doar de jucătorii care au skill 5 la jobul respectiv. La jobul "Muncitor la Cariera" este destul de plictisitor să deții skill 5 și să folosesti doar Dumper, eu aș prefera mai mult Cement Truck.

Untitled-1.gif.4c5cbbf9bb658c67e04fae9fdf27717d.gif

  • Să se modifice facțiunea "Mayor" pentru a avea mai multe scopuri. Facțiunea să dețină un lider și membrii acesteia (maxim 20 de membrii). Această facțiune având același scop ca și până acum, dar cu niște schimbări majore. Comanda [/gov] să se utilizeze doar de membrii rank 5 (doar cei ce au această opțiune setată de către lider, pentru a nu se face abuz) sau de către membrii cu rank 6 (fără opțiune, dacă are sublider trebuie să fie și responsabil) si de către lider. Membrii ce au rank 5+ și au setată opțiunea pentru a folosi comanda [/gov] să aibă aceleași atribuții ca și mayorul de până acum. Membrii din această facțiune să corecteze anunțurile plasate la CNN (până acum se găseau toți sa plaseze un anunt aiurea, acel jucător primid kick pe acest motiv). Dacă nu există membrii On Duty in facțiune, anunțul să se plaseze direct la CNN, fără a aștepta raspunsul membrului din facțiune. Prin "corecteze" mă refer să se adauge o comandă prin care membrul  facțiunii să plaseze anunțul și să-i trimită jucatorului un mesaj că i-a fost plasat anunțul (membrul să-i aprobe jucătorului anunțul) și o comandă prin care membrul din facțiunii să-i șteargă anunțul și să-i trimită mesaj jucătorului respectiv că i s-a șters anunțul (membrul să-i dezaprobe jucătorului anunțul). Să se adauge o comandă prin care membrii facțiunii ON Duty să poată vedea anunțurile in așteptare. Membrii facțiunii să aibă posibilitatea să le ofere jucătorilor ce au plasat un anunț aiurea mute pe [/ad], adminii având aceeași posibilitate (in caz ca nu este niciun membru On Duty). De asemenea, dacă se greșește mute-ul oferit, să se adauge o comandă prin care membrii facțiunii și adminii să aibe posibilitatea să-i șteargă mute-ul. Membrii facțiunii să poată să acorde amenzi jucătorilor ce au plasat un anunț aiurea, sancțiunile (mute pe [/ad] sau amenzile) fiind acordate in funcție de anunțul publicat aiurea (dacă conține injurături să se acorde mute sau [/ad] pentru amuzament să se acorde amendă). Această amendă să fie platită folosind comanda [/fines], amenda platită să se adauge in seiful pentru taxă. Deoarece deja există comanda [/fines], sfătuiesc să se modifice puțin această comandă pentru a nu adăuga alta. Dacă ești in facțiune să-ți arate o listă cu 2 opțiuni, "Amenzile facțiunii" și  "Amenzile primăriei" (limba să difere in funcție de limba setată la joc, [/language], ca să înțeleagă și străinii ce joacă pe server ce scrie in comanda [/fines], am scris asta in paranteză ca să nu uitați să adaugați acest detaliu) și dacă ești civil să-ți arate direct amenzile de la primărie. Dacă seiful pentru taxă este plin, banii din amenzi să intre in seiful facțiunii. Dacă și seiful facțiunii este plin, să se interzică jucatorilor să plătească amenda. Suma amenzii să fie una moderată, intre $500 și $1000, amenzile să se adune și dacă jucătorul respectiv nu plătește amenda/amenzile intr-un timp  de 7 zile, serverul să-i interzică să mai poată plasa anunțuri la CNN pentru incă 7 zile, amenzile fiind anulate. Membrii de rank 5+ să poată acorda taxa (doar cei ce au această opțiune setată de către lider  să poată face asta) și rank 6 (fără opțiune, până la urmă e sublider și trebuie să fie responsabil de acțiunile lui, cum am zis și mai sus). Pe [/raport] având doar "Orice acțiune în facțiune:" (există șanse să nu acorzi amenzi foarte des pentru a exista și "Amenzi acordate:" pe [/raport]). Această sugestie este una foarte mare și destul de greu de implementat (după părerea mea), dar poate să schimbe gameplay-ul într-unul mai frumos ca până acum. Vă rog să nu luați in derâdere această sugestie și să o tratați cu un "+1" pentru a se implementa, eu consider că este o sugestie folositoare. Dacă o considerați folositoare, vă rog să dați "+1" la acest post, chiar ar fi un Big Update pentru comunitatea B-Zone.

85aZvz8.png.7d6329ddebc1d4bba807ea104b5008d1.png

 

O dimineață/zi/seară frumoasă și, dacă vă place implementările si modificările pe care le-am sugerat mai sus, dați un "+1" la post.

Link to comment
Share on other sites

Propunere pentru TAXI

    1)          As dori ca fiecare memberu din taxi sa poata folosi comanda [/fvs] in orice alt HQ de taxi, asa cum se intampla de mult timp la Departamentele de politie. De exemplu daca eu sunt din SF Taxi si ma duc la HQ LS Taxi sa imi pot spawna un Sultan, Huntley etc, sa nu mai stau sa intreb pe [/tx] daca imi poate da un coleg un Sultan pentru ca de obicei nu te poate ajuta nimeni cu un Sultan sau orice alta masina in afara de Premier.

Cu ce ar ajuta?: Sunt sigur ca ne-ar ajuta pe toti taximetristii aceasta optiune sa putem folosi comanda [/fvs] in orice curte de HQ Taxi. Si activitatea taximetristiilor se va mari, garantat.

   (Nu vad de ce sa nu se implementeze asa ceva si in factiunile TAXI, asa cum in PD este de foarte mult timp, se poate adauga si la noi asa ceva, ne-ar ajuta ENORM de mult sa putem folosi [/fvs] in orice alt HQ).

     2)        NEAPARAT sa se mute jobul Trucker inapoi in SF sau sa se adauge un nou job in SF deoarece dupa cum stim cu totii, in SF nu mai este niciun player, sa repopulam orasul SF.

     3)         Sa poti detine mai multe case pe cont.

     4)         In momentul in care intrii pe server sa iti ceara direct PIN-ul, sa nu poti face absolut nimic fara PIN (Daca cineva imi afla parola si intra pe contul meu imi poate bana contul foarte usor cu un simplu [/report]). Ar fii foarte bine ca serverul sa nu te mai lase sa faci nimic pana nu bagi PIN-ul.

     5)         Masini noi adaugate la toate factiunile de pe server. In PD un Sultan, pentru ca ne ar ajuta enorm sa fim 4 intr-o masina mai puternica pentru roburi, etc.

 

Cu aceste implementari sunt sigur ca numarul playerilor va creste considerabil si placerea de a te juca pe B-Zone.

Edited by RW Bogdi18
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.