Jump to content

GoPro anunță Hero 9 Black, o cameră de acțiune 5K


Dark Night
 Share

Recommended Posts

GoPro anunță Hero 9 Black, o cameră de acțiune 5K

 

GoPro a anunțat oficial noua cameră de acțiune Hero 9 Black despre care știam deja destul de multe detalii în urma leak-urilor recente. Totuși, se pare că există destule surprize care nu erau evidente din detaliile pe care le-am văzut în trecut, saltul de la generația 8 la 9 fiind mult mai mare decât părea inițial. Pe lângă un senzor mai performant cu rezoluție mai mare pentru filmare, avem de a face și cu dimensiuni mai mari ale camerei, posibilitatea de a schimba protecția lentilei și alte câteva avantaje software.

 

GoPro Hero 9 Black este prima cameră 5K a companiei

Noua cameră GoPro Hero 9 Black beneficiază de un senzor de 20 megapixeli capabil să filmeze în rezoluție 5K la 24 sau 30 de cadre pe secundă, 4K la până la 60 de cadre pe secundă și 2,7K până la 120 de cadre pe secundă. Desigur, camera integrează și tehnologia de stabilizare Hypersmooth, ajunsă acum la versiunea 3.0, iar cei care folosesc GoPro-uri pentru vlogging se vor bucura acum să afle că au pe partea din față un display care poate să afișeze în timp real fluxul video.

 

La fel ca în cazul generației Hero 8 Black, GoPro oferă și câteva accesorii precum Media Mod, Light Mod și Display Mod, dar acestea nu sunt compatibile cu alte camere de generație mai veche. De altfel și alte accesorii precum bateriile sunt acum diferite, fiind necesare altele pentru Hero 9 Black. Avantajul este însă că bateria este mai mare și promite mai multe ore de filmare la o singură încărcare (upgrade de la 1.220 la 1720 mAh).

 

Protecția lentilei poate fi scoasă pentru a fi înlocuită și vor putea fi atașate astfel filtre ND sau chiar alte mod-uri de la GoPro, precum Max Lens, un soi de fish-eye, care lărgește și mai mult cadrul decât lentila standard. Ecranul frontal are o diagonală de 1,4”, cel de pe spate are 2,27”, iar toate elementele camerei sunt rezistente la apă fără a fi nevoie de o protecție în plus.

 

Camera este mai ieftină dacă accepți un abonament pe un an la GoPro Plus

Prețul noului model este foarte interesant, însă. Camera poate fi cumpărată la prețul de 479 euro (2.400 lei în România, însă cei care o cumpără alături de un abonament pe un an la GoPro Plus, serviciul de cloud al companiei, plătesc doar 379 de euro și primesc și un card de 32 GB la pachet. Partea cea mai bună este că abonamentul nu trebuie plătit, find inclus în pachet. Practic, primești o reducere de 150 euro față de prețul obișnuit și plătești mai mult dacă refuzi abonamentul și cardul.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.