Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Tesla va actualiza Model 3. Care sunt noutățile


Dark Night
 Share

Recommended Posts

tesla-actualizat-model-3-002.jpg

 

Tesla va actualiza Model 3, mai multe schimbări fiind date ca sigure de un blogger chinez. Iată care sunt noutățile pregătite de Tesla pentru Model 3.

 

Tesla Model Y, SUV-ul compact al americanilor, folosește o platformă tehnică similară cu a lui Model 3. Cu toate acestea, SUV, lansat pe piață mai târziu, este superior tehnologic sedanului din care este derivat. Pentru a corecta acest lucru, Tesla va introduce mai multe schimbări, care includ un interior îmbunătățit și o pompă de căldură pentru sistemul de climatizare.

 

Tesla Model 3 nu este chiar un model vechi, fiind introdus pe piață în 2017, chiar dacă livrările masive au început abia din 2018. Chiar dacă este cam devreme pentru un facelift, Tesla este cunoscut ca un producător care aduce îmbunătățiri constante mașinilor sale, fără să aștepte perioade tipice pentru industria auto – 3 ani pentru un facelift, 6 ani pentru un model nou.

Care sunt dotările cu care Tesla va actualiza Model 3

Cu toate acestea, noutățile cu care a fost lansat Tesla Model Y își vor face apariția și pe Model 3, după cum a anunțat pe platforma Weibo un blogger chinez. Între noutățile pregătite a fi introduse pe modelele produse la fabrica Tesla din China se numără un nou volan, Center Console 2.0, blocuri optice redesenate în față și spate, ornamente negre în locul celor cromate, un hayon acționat electric, sistem de climatizare cu octovalvă și pompă de căldură și geamuri duble, pentru protecție acustică superioară.

 

Potrivit bloggerului, aceste schimbări vor fi implementate cât de curând, inclusiv pe modelele produse în Statele Unite, la fabrica din Fremont. Model Y oferă deja multe dintre aceste noutăți așteptate pe Model 3. Tesla și-a făcut un obicei din a introduce schimbări modelelor sale produse în China, înainte ca acestea să fie implementate și pe mașinile produse în Statele Unite. Un exemplu este încărcarea inductivă și porturile USB-C care au debutat pe modelul produs în China, fiind introduse pe modelele americane o lună mai târziu.

 

Tesla Model 3 nu are cea mai bună reputație în termeni de fiabilitate, mai mulți posesori raportând incidente în care diferite componente s-au desprins. Dacă un australian a rămas fără spoilerul spate, un englez a avut ghinionul să se trezească cu volanul în mână. Nu în ultimul rând, interfața tactilă a lui Tesla Model 3 a fost votată ca fiind printre cele mai neinspirate trenduri din industria auto.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.