Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Când se lansează și cât costă PlayStation 5


IngeruDrogat
 Share

Recommended Posts

Când se lansează și cât costă PlayStation 5

 

După o perioadă de câteva luni de așteptare, Sony a revenit cu un nou eveniment dedicat consolei PlayStation 5, în care s-a răspuns la câteva întrebări importante: când se lansează consola, cât va costa și, bineînțeles, ce jocuri vom putea juca pe PS5.

 

 

Cat costă și când se lansează PlayStation 5?

 

Atipic, să începem cu sfârșitul: când se lansează PlayStation 5? Consola va fi disponibilă începând cu 12 noiembrie 2020, în Statele Unite ale Americii, Japonia, Mexic, Australia, Noua Zeelandă și Coreea de Sud, și 19 noiembrie 2020 în restul lumii (deci și România, sperăm).

 

PS5 își va face apariția în două ediții: cea standard, ce include o unitate optică Blu-ray 4K Ultra HD, și Digital Edition, fără un astfel de drive optic. Cât costă PlayStation 5? Ediția standard va fi disponibilă la un preț echivalent cu 499,99€, în timp ce Digital Edition va porni de la 399,99€.

 

image.png.86383dbdd1409a29b03d86c6672162f5.png

 

Jocurile exclusive sunt la putere

 

Noul event PlayStation 5 a debutat cu prezentarea unui nou titlu din seria Final Fantasy – Final Fantasy XVI. În ceea ce privește consolele, acesta va fi lansat în exclusivitate pe PlayStation 5.

 

 

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, jocul exclusiv pentru PS5 produs de Insomniac Games, a primit primele secvențe de gameplay.

 

 

O nouă supriză a sosit de la Warner Bros. Interactive Entertainment, ce urmează să publice un nou titlu din universul Harry Potter: Hogwarts Legacy, produs de studioul Avalanche și programat pentru 2021.

 

 

Apoi am primit o porțiune de gameplay din prima misiune a campaniei din Call of Duty: Black Ops Cold War, joc ce va fi disponibil pe PlayStation 5 chiar în momentul lansării consolei. În perioada 18-20 septembrie 2020, posesorii de console PlayStation vor putea încerca Call of Duty: Black Ops Cold War Multiplayer Alpha.

 

 

Resident Evil: Village, cel de-al optulea joc al seriei principale de titluri horror ale celor de la Capcom, a primit un nou trailer, fiind confirmată și lansarea sa în 2021.

 

 

Deathloop, povestea asasinului ce trebuie să-și ucidă țintele încercând astfel să evadeze dintr-o buclă temporală, va sosi în trimestrul al doilea al anului 2021, iar versiunea pentru console va fi disponibilă în exclusivitate pentru PlayStation 5.

 

 

Capcom a dezvăluit apoi Devil May Cry 5: Special Edition, ce va fi disponibil, în format digital, chiar în momentul lansării PS5.

 

 

Am avut apoi parte de un nou trailer pentru Oddworld Soulstorm, precum și de primele secvențe din Five Nights at Freddy’s Security Breach, debutul seriei pe PS5.

 

 

Remake-ul Demon’s Souls, produs de studioul Bluepoint Games în colaborare cu Sony Japan Studio, a primit primele secvențe de gameplay, jocul urmând să fie disponibil în exclusivitate pentru PlayStation 5.

 

Foarte popularul Fortnite va putea fi jucat pe PlayStation 5 chiar din momentul lansării consolei.

 

 

PS Plus Collection, răspunsul celor de la Sony în fața Xbox Game Pass

 

Sony a prezentat mai apoi PS Plus Collection, o opțiune suplimentară a serviciului PlayStation Plus, de care vor beneficia posesorii consolelor PlayStation 5. Chiar de la apariția noii console, prin intermediul PS Plus Collection, aceștia vor putea juca o selecție dintre cele mai apreciate jocuri de PS4: God of War, Days Gone, Until Dawn, Mortal Kombat X, Uncharted 4 etc.

 

 

Show-ul celor de la Sony a fost închis de un nou teaser pentru o continuare mult-așteptată: God of War: Ragnarok sosește pe PlayStation 5 în 2021.

 

 

go4it.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.