Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Xiaomi Mi 10T Pro are un preț mai mare decât ne-am fi așteptat


Dark Night
 Share

Recommended Posts

Xiaomi Mi 10T Pro are un preț mai mare decât ne-am fi așteptat

 

Mi 10T Pro va fi noul smartphone din gama high-end de la Xiaomi, care urmează să se lanseze foarte curând. Chiar dacă știm deja câteva detalii foarte importante despre acest model, precum o mare parte din configurația hardware și avem deja fotografii care dezvăluie design-ul noului model, prețul este în continuare o necunoscută. Sau cel puțin era până acum, întrucât avem o fotografie care sugerează că Mi 10T Pro va avea un preț puțin mai mare decât ne-am fi așteptat.

 

O fotografie dezvăluie la ce preț va fi lansat modelului Mi 10T Pro

Modelul Xiaomi Mi 10 a fost unul dintre cele mai accesibile smartphone-uri premium din 2020, oferind specificații de top, comparabile cu cele ale concurenței, dar la aproape jumătate de preț. Modelul Mi 10T Pro va încerca să facă ceva similar, dar numai în contrast cu modele ultra-premium precum Galaxy Note20 Ultra.

 

Telefonul este așteptat cu Snapdragon 865, un ecran Full HD+ la 144 Hz adaptiv și cu un acumulator de 5.000 mAh, cât și cu un sistem de camere avansat, cu un senzor principal de 108 megapixeli. De altfel, acel senzor de 108 megapixeli de la Samsung se regăsea și pe modelul original și este unul „înfrățit” cu cel de pe dispozitivele Galaxy S20 Ultra și Note20 Ultra.

 

mi10t pro pret

 

În mod normal nu am lua în seamă o fotografie cu o listă de specificații și un preț, însă sursa este contul de Weibo Digital Chat Station, care oferă din când în când informații despre dispozitive mobile încă nelansate. Astfel, putem cel puțin să încadrăm aceste informații la zvonuri probabile, dacă nu chiar la informații 100% sigure.

 

Xiaomi Mi 10T Pro și modelul Mi 10T standard urmează să fie anunțate oficial în următoarele câteva săptămâni, având în vedere cantitatea de informații despre acestea care tot apar în mediul online în ultimele câteva zile.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.