Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Samsung Wireless Charger Trio se pregătește de lansarea comercială


Alexandru M. Nicolae
 Share

Recommended Posts

<b>Samsung Wireless Charger Trio se pregătește de lansarea comercială; Apare în imagini și poate încărca 3 device-uri simultan</b>Săptămâna viitoare pe data de 23 septembrie cei de la Samsung pregătesc un nou eveniment de presă Unpacked, show care ne va aduce în primul rând smartphone-ul Galaxy S20 FE. Acesta din urmă a avut

 

Săptămâna viitoare pe data de 23 septembrie cei de la Samsung pregătesc un nou eveniment de presă Unpacked, show care ne va aduce în primul rând smartphone-ul Galaxy S20 FE. Acesta din urmă a avut recent dezvăluite toate detaliile prin intermediul unui infografic și tot ieri la câteva ore distanță l-am văzut în fotografii hands-on. Trecând peste, descoperim că evenimentul cu pricina ne-ar putea aduce și debutul accesoriul numit Wireless Charger Trio.

Samsung Wireless Charger Trio

 

Este vorba despre un pad de încărcare wireless ce va putea alimenta simultan 3 device-uri: telefon, căști și smartwatch. Vă amintim că acest accesoriu era anunțat la începutul acestei luni odată cu Galaxy Tab A7 și Galaxy Fit 2, dar atunci nu a avut toate detaliile dezvăluite. Acestea apar abia acum când descoperim o listare a sa pe site-ul Samsung din Germania acolo unde sunt incluse și specificații, imagini. 

Samsung Wireless Charger Trio

Ce aflăm din această pagină oficială este că pad-ul va oferi alimentare wireless fast-charge pentru telefoanele Samsung la o putere de până la 9W. Pentru alte device-uri compatibile Qi puterea de încărcare este de 5W, iar produsele Apple se vor încărca la 7.5W. Avem aici și indicatori LED pentru a vedea statusul încărcării, iar ca dimensiuni aflați că acesta măsoară 240 x 86 x 15.5 mm, având greutate de 320 grame.

Samsung Wireless Charger Trio

Zona din stânga poate fi utilizată pentru încărcarea căștilor sau telefoanelor, în timp ce zona din dreapta este adresată strict smartwatch-urilor. Prețul ar putea fi comunicat pe 23 septembrie! 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.