Jump to content

Ce tip de motor preferați pe un vehicul?


Madalin
 Share

Votați tipul de motor favorit | Vote your favourite engine type  

67 members have voted

  1. 1. Ce motor preferați? | Which engine do you prefer?

    • Otto (pe benzină) | (on gasoline)
      33
    • Diesel (pe motorină) | (on diesel)
      34


Recommended Posts

Desi benzinarele sunt mai ieftine, iar daca analizam cele mai bune motoare pe benzina, vom vedea ca au performante superioare motoarelor diesel, oferind mai multi cai putere dintr-o capacitate cilindrica identica, tot fana diesel sunt din simplul fapt ca poluarea fonica la diesel este mai mica decat la benzina. Oricum, cu toate avantajele si dezavantajele prezentate, este greu sa determinam "castigatoarea" in lupta benzina vs. diesel. Acest lucru se datoreaza faptului ca, la achizitionarea unui autoturism, orice sofer are anumite prioritati. In timp ce unii cauta autoturisme care le pot asigura un minim de confort si nu necesita o investitie prea mare, altii sunt dispusi sa investeasca suplimentar in anumite performante. 

Link to comment
Share on other sites

Prefer o masina pe benzina, in primul rand, masinile pe benzina sunt mai ieftine, indiferent ca vorbim de autoturisme noi sau second-hand. Chiar si intretinerea costa mai putin, mai ales cand ne asiguram ca folosim cea mai buna benzina. In al doilea rand cele pe benzina ofera o putere mai mare la un motor cu aceeasi capacitate. 

Link to comment
Share on other sites

Benzina, deoarece sunt alte noxe, consumul nu e cu mult diferit, sunetul e altul, puterea, tuningul de soft, posibilitatea de a trece pe GPL mai ușor decat pe motoarele Diesel. 

Link to comment
Share on other sites

In opinia mea imi place mult pe benzina pt viteza si in randul masinilor de lux pe benzina pt sunetele din tobe si drifturi. Dar totusi imi plac si masinile electrice, deoarece sunt silentioase si rapide si economice..

Link to comment
Share on other sites

Benzinarele, se incalzeste mai usor iarna, are zvac in trafic + ca e mult mai curata, cele pe motorina sunt niste sobe pe roti.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.