Jump to content

Bose lansează Sleepbuds II, căști speciale pentru dormit la care nu poți asculta muzică


Dark Night
 Share

Recommended Posts

Bose lansează Sleepbuds II, căști speciale pentru dormit la care nu poți asculta muzică

 

Ajunse deja la a doua generație, căștile Bose Sleepbuds II promit să acopere zgomotul înconjurător folosind sunete ambiante special alese pentru inducerea unui somn cât mai odihnitor.

 

Retrase pentru probleme cu autonomia insuficientă a bateriei, căștile Bose pentru dormit au fost relansate cu un design și mai confortabil și hardware revizuit.

 

Bose Sleepbuds II – căști pentru un somn odihnitor

Substanțial diferite de produsele intenționate pentru audiția muzicală, căștile Sleepbuds II vine fără tehnologie noise-canceling și nici măcar nu suportă streaming audio de pe telefonul mobil. Cel mult, poți folosi aplicația furnizată de Bose pentru a încărca secvențe audio, spre a fi redate din memoria internă a căștilor. Astfel, producătorul reduce și mai mult consumul de energie asociat conexiunii Bluetooth, țintind un timp de funcționare de aproximativ 10 ore.

 

Bose-Sleepbuds-II-White-1.png

 

În mod ciudat, Bose a renunțat la acumulatorii Li-ion în favoarea unei soluții NiMH aparent inferioară. De altfel, versiunea anterioară a căștilor promitea 16 ore de funcționare. Noul design vine și cu un timp de încărcare de 6 ore, considerabil mai lung.

 

Certificate IPX4 pentru protecție la apă și transpirație, căștile Bose Sleepbuds II pot fi pre-comandate la prețul de 250 dolari, livrările începând după data de 6 octombrie.

 

În schimb, cei mai puțin preocupați de calitatea somnului pot alege produsul Bose Sport Earbuds. Cu preț de 179 dolari, acesta vine cu un design ceva mai suplu și greutate redusă, respectiv întreaga funcționalitate așteptată de la un set de căști wireless.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.