Jump to content

Șeful McLaren a spus motivul pentru care tehnologia EV nu este încă potrivită pentru supercar-uri


Dark Night
 Share

Recommended Posts

Șeful McLaren a spus motivul pentru care tehnologia EV nu este încă potrivită pentru supercar-uri

 

Șeful McLaren a declarat că tehnologia EV nu este încă pregătită pentru vehiculele produse de compania pe care o conduce.

Mike Flewitt a spus că producătorul de supercar-uri va dezvolta mai întâi modele hibrid, iar apoi va trece la mașini integral electrice, transmite CNBC.

 

„Să mergi pe calea integral electrică este o mișcare extrem de scumpă”, a declarat el. Peste zece ani, însă, aceste mașini de nișă vor fi, de asemenea, electrice.

„Cred că vom trece la modele pur electrice, să zicem, în a doua parte a acestui deceniu”, a adăugat Flewitt, la lansarea noului McLaren 765LT.

 

Flewitt: Transmisia de pe modelele EV nu se compară cu cea din vehiculele tradiționale

CEO-ul McLaren a mai spus că, pentru un pasionat de supercar-uri, o transmisie pentru vehicule electrice nu poate oferi deocamdată aceeași experiență pe care o oferă una pentru motoare cu ardere internă.

 

De aceea, șeful companiei crede că soluția este „hibridizarea”. „Păstrăm un motor cu combustie internă în combinație cu un sistem electric pentru a oferi experiența de conducere despre care este vorba în aceste mașini”, a explicat Flewitt.

 

El a adăugat că înainte să treacă la vehicule pur electrice, McLaren trebuie să se asigure că există cerere din partea clienților și infrastructura pentru a susține tehnologia.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.