Jump to content

Cu ce echipe românești vom juca în FIFA 21


IngeruDrogat
 Share

Recommended Posts

Cu ce echipe românești vom juca în FIFA 21

 

Echipa de la EA Sports a dezvăluit cluburile, ligile de fotbal și stadioanele ce urmează să fie disponibile în FIFA 21, ediția din acest an a celei mai populare francize de jocuri video sportive din lume. De asemenea, a fost anunțat și ce echipe românești se vor regăsi în FIFA 21.

 

Anul acesta, prin FIFA 21, EA Sports își propune din nou să ofere cel mai înalt nivel de autenticitate, cu peste 17.000 de jucători și peste 700 de echipe licențiate, la care se adaugă peste 90 de stadioane și mai mult de 30 ligi naționale de fotbal. De asemenea, FIFA 21 va oferi jucătorilor acces exclusiv la cele mai mari competiții globale, de la UEFA Champions League și până la CONMEBOL Copa Libertadores.

 

 

Echipele românești din FIFA 21

 

Printre cele mai cunoscute ligi naționale incluse în FIFA 21 se va regăsi și Liga 1 din România, prezentă în cadrul seriei pentru al doilea an consecutiv, cu următoarele echipe românești licențiate:

 

Academica Clinceni

Astra Giurgiu

CFR 1907 Cluj

Chindia Târgoviște

FC Argeș

FC Botoșani

FC Dinamo 1948

FC Hermannstadt

FC Viitorul

FC Voluntari

FCSB

Gaz Metan Mediaș

Politehnica Iași

Sepsi OSK Sf. Gheorghe

Universitatea Craiova

UTA Arad

 

Pe lângă echipele de club din Liga 1, FIFA 21 va oferi și echipa națională de fotbal a României.

Lista completă a ligilor și cluburilor de fotbal incluse în FIFA 21 poate fi consutată aici.

 

Pe ce stadioane vom juca

 

FIFA 21 va include peste 90 de stadioane licențiate, iar acestea vor contribui la ceea ce producătorii numesc cea mai autentică și interactivă experiență de fotbal din lume.

 

În joc își vor face apariția arene emblatice precum Parc des Princes, San Siro, Anfield sau Santiago Bernabéu. De asemenea, dacă preferați fotbalul de stradă, VOLTA Football va include cinci locații noi: Sydney, Paris, Dubai, São Paulo și Milano.

 

Lista completă a stadioanelor din FIFA 21 este disponibilă aici.

 

FIFA 21 este dezvoltat de echipele EA Vancouver și EA România și va fi lansat pe 9 octombrie 2020, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One și PC (Origin și Steam).

 

 

go4it.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.