Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Nokia 7.3 își prezintă design-ul în randări credibile; Cameră circulară în spate, decupaj selfie bulină


Dark Night
 Share

Recommended Posts

<b>Nokia 7.3 își prezintă design-ul în randări credibile; Cameră circulară în spate, decupaj selfie bulină</b>Deși așteptam ca debutul lui Nokia 7.3 să aibă loc pe 22 septembrie, în final cei de la HMD Global au dezvăluit doar câteva modele din zona entry level de preț și dotări (Nokia 2.4 și Nokia 3.4). Asta înseamnă că vom mai avea ceva

 

Deși așteptam ca debutul lui Nokia 7.3 să aibă loc pe 22 septembrie, în final cei de la HMD Global au dezvăluit doar câteva modele din zona entry level de preț și dotări (Nokia 2.4 și Nokia 3.4). Asta nu înseamnă totuși că telefonul nu va mai sosi în acest an, doar că lansarea sa va fi mutată mai târziu pe finalul anului, poate în noiembrie sau chiar decembrie. Între timp noi descoperim cum se va prezenta la capitolul design! 

 

Nokia 7.3

 

Acest imagini pe care le vedeți în cadrul articolului sunt bazate pe scheme CAD 3D din fabrică și sosesc prin intermediul lui @onleaks în colaborare cu publicația ipeeworld.com. Descoperim așadar un telefon cu design similar modelelor Nokia din ultima vreme, optând iată pentru un ecran cu decupaj selfie bulină, muchii înguste pe 3 laturi și o bărbie ce iese în evidență jos.

 

În spate avem un setup foto circular care include un senzor principal de 48 mpx, unul ultra-wide, bokeh și macro. Puțin mai jos apare scaner-ul de amprente fizic și în lateralul modului foto se găsește bliț-ul LED dual-tone. Revenind la zona frontală, suntem informați că aici avem o cameră selfie de 24 mpx și un ecran de 6.5 inch cu rezoluție Full HD+, probabil unul IPS LCD.

 

Nokia 7.3 ar oferi procesor Snapdragon 690 la interior, baterie de 4000 mAh cu alimentare la 18W și un port USB-C la bază. Avem și jack audio, iar ca dimensiuni acesta măsoară 165.8 x 76.3 x 8.2 mm în grosime. Nu în ultimul rând, creatorul randărilor ne spune că telefonul va opta pentru o carcasă cu spate din policarbonat - o alegere întâlnită mai nou și în segmentul flagship, cu referire desigur la Samsung Galaxy Note 20.

 

Rămâne de văzut când sosește Nokia 7.3 și la ce sumă va sosi pe piață.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.