Jump to content

O fotografie ajunsă online confirmă denumirea "iPhone 12 Mini" asociată variantei de 5.4 inch


Dark Night
 Share

Recommended Posts

<b>O fotografie ajunsă online confirmă denumirea "iPhone 12 Mini" asociată variantei de 5.4 inch</b>În urmă cu doar câteva zile am aflat că Apple ar urma să folosească denumirea "iPhone 12 Mini" pentru modelul de 5.4 inch - asta după ce multă vreme iPhone 12 părea a fi numele bătut în cuie

 

În urmă cu doar câteva zile am aflat că Apple ar urma să folosească denumirea "iPhone 12 Mini" pentru modelul de 5.4 inch - asta după ce multă vreme iPhone 12 părea a fi numele bătut în cuie. O nouă dovadă în acest sens (schimbarea de nume) sosește astăzi sub forma unei fotografii ce ne prezintă etichetele de pe cutiile unor huse oficiale Apple din silicon unde apar clar menționate variantele iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max.

 

iPhone 12 Mini

 

Avem și o imagine blurry cu aceste carcase din silicon disponibile pe nuanțe de alb, albastru, roz-piersică și negru - care ar putea oferi un indiciu cu privire la culorile pe care le vor adopta și telefoanele. Desigur, ca în cazul oricărui leak și pe cel de față îl tratăm cu o doză de rezervare pentru că asemenea materiale pot fi ușor prelucrate. 

 

iPhone 12 Mini

 

Acest iPhone 12 Mini de 5.4 inch ar urma să aducă și cel mai mic breton dintre toate modelele pregătite pentru debut - asta pentru că e nevoie de un spațiu mai mare în stânga și dreapta notch-ului pentru afișarea de notificări, ceva ce nu era posibil dacă dimensiunea bretonului se păstra. Vom avea procesor A14 Bionic de 5nm la interior, probabil 3 GB RAM și variante cu 64, 128 sau 256 GB stocare flash.

 

În spate vom găsi o cameră foto duală și primim soluția Face ID pentru securitate. La ultima verificare se vehicula un preț de doar 549 dolari, iar legat de debut - mai nou se vorbește despre un eveniment pe 13 octombrie. 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.