Jump to content

Când se lansează Football Manager 2021


IngeruDrogat
 Share

Recommended Posts

Când se lansează Football Manager 2021

 

SEGA si studioul Sports Interactive au anunțat că Football Manager 2021, continuarea uneia dintre cele mai apreciate serii de jocuri ce presupun gestiunea aspectelor legate de sportul-rege, va fi lansat pe 24 noiembrie 2020 pentru PC, prin intermediul Epic Games Store și Steam.

 

Astfel, noua ediție sosește după ce, timp de o săptămână, SEGA și Sports Interactive au oferit Football Manager 2020 în mod gratuit pe Epic Games Store, peste 1 milion de utilizatori profitând de această promoție.

 

Preț redus și Early Access pentru precomenzi

 

De altfel, publisher-ul oferă și o reducere de preț de 10% pentru cei care aleg să plaseze o precomandă pentru Football Manager 2021 prin intermediul magazinelor Steam și Epic Games Store (49,49€ în loc de 54,99€).

 

Pe lângă acest preț promoțional, cei care vor plasa o precomandă vor avea și posibilitatea de a-și începe mai devreme cariera de manager de club de fotbal, urmând să beneficieze de acces prioritar (Early Access) la joc cu aproximativ două săptămâni înainte de lansarea acestuia.

 

Carierele single player pornite în perioada de Early Access vor face trecerea și către versiunea finală a jocului. Acest Early Access pentru Football Manager 2021 va fi disponibil atât pe Steam, cât și pe Epic Games Store.

 

O experiență fotbalistică îmbunătățită

 

Football Manager 2021 promite sa adauge noi unelte ce le vor permite managerilor virtuali sa-si dezvolte propriile personalitati si abilitati. Gratie unor upgrade-uri si adaugiri noi, sunt promise noi niveluri de autenticitate in ceea ce priveste simularea fotbalistica, iar echipa producatoare intentioneaza sa dezvaluie multe dintre aceste elemente noi, precum si intelegerile pe care le-au facut in privinta licentelor din joc, incepand cu prima parte a lunii octombrie.

 

Football Manager 2021 va fi lansat pe 24 noiembrie 2020, pe PC, in versiuni pentru Steam si Epic Games Store.

 

 

go4it.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.