Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Oficial – Conceptul spectaculos Polestar Precept va deveni model de serie


Dark Night
 Share

Recommended Posts

Polestar-Precept-1.jpg

 

Este oficial. Unul dintre cele mai frumoase concepte prezentate în ultimii ani, Polestar Precept, va deveni model de serie.

 

Polestar nici nu se aștepta la asemenea reacție din partea fanilor, atunci când a prezentat conceptul Precept, la începutul acestui an. Având în vedere interesul mare arătat de aceștia, compania a decis că studiul de design trebuie să intre în producția de serie.

 

Dezvoltarea modelului a început deja în Regatul Unit. O echipă de 130 de oameni a fost mobilizată pentru nou proiect.

“Uluitor. Spectaculos. Inovator. Toți am vrea să-l vedem pe drumurile publice! Îl vrem! au spus oamenii. Așa că ne-am hotărât să-l construim”, susține CEO-ul companiei, Thomas Ingenlath.

 

Polestar Precept va fi construit la noul centu de producție al companiei din China. Producția sa presupune exclusiv proceduri fără emisii de carbon. Uzina este una dintre cele mai inteligente și mai conectate din acest domeniu, susțin cei de la Polestar.

 

Precept va avea la bază o structură ușoară din carbon și va integra materiale sustenabile.

“În cabină se vor regăsi inclusiv materiale realizate din sticle de plastic reciclate, din plase de pescuit și din dopuri de plută. Ambiția noastră este să folosi cât mai multe materiale sustenabile în producție”, anunță reprezentanții Polestar.

Despre Polestar Precept

Polestar intenționa să prezinte oficial conceptul Precept la Salonul Auto de la Geneva. Dar pandemia de coronavirus a dus la anularea evenimentului.

Modelul are propulsie electrică și un design care urmează filosofia denumită “Minimalistic Athleticism”. O suprafață “SmartZone”, care integrează camera și senzori, ia locul grilei convenționale.

 

Oglinzile laterale sunt înlocuite de camere. Imaginile captate de acestea sunt redate pe ecranele poziționate în cabină, la extremitățile bordului. Sistemul multimedia dezvoltat de Google poate fi controlat prin intermediul unui display tactil de 15 inci, de tip portret. Un instrumentar de bord digital de 12.5 inci redă informațiile relevante referitoare la rulare.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.