Jump to content

Buguri mari la poker.


Val1k1ng

Recommended Posts

Salutare, pai sunt cateva buguri importante la poker si sper ca veti remedia cat mai curand. De exemplu.:  un player da allin 1000$, noi restu jucam sa zicem 500k, potul e de 2.000.000$ si in cazul in care toti dau fold in afara de mine si playerul cu 1000$ are mana mai buna, lui ii vor reveni cateva sute de mii bune, ceea ce e imposibil. El ar trebui sa castige gen, 3000-4000$ cat ii permite bugetul cum ar veni si restul de 1.996.000 mie. Alt bug ar fi tot asemanator. Sunt 3 jucatori la masa, cel cu 1000$ e allin, restul joaca si ei sa zicem pana ajung la allin de 1.000.000 si potul e de 2.000.1000. In cazul in care cei doi nu castiga potul ci cel cu 1000$, cartile acestora nu va mai conta si impart banii intre ei, cum e posibil asa ceva?:) Iar cel de al treilea lucru pe care eu il consider grotesc este acel 5%... La fiecare mana, dupa fiecare pot, masa fura 5% din fiecare pot, cum Dumnezeu? 2 playeri dau allin si la mijloc e 1.000.000  castigatorului ii revin doar 950.000$.... eu sper sa se remedieze aceste probleme grave. La poker ar trebui platita eventual o taxa de intrare si atat. Nu sa te fure pe tot parcursul jocului, e inadmisibil.

Link to comment
Share on other sites

Lucrurile pe care le semnalezi nu sunt buguri, ci așa e făcut jocul să funcționeze.

 

Jucătorul care intră cu all in este considerat jucător activ la masă. Restul care se retrag din joc și dau fold nu mai sunt considerați jucători activi la masă, așadar câștigător rămâne jucătorul care a rămas activ la masă cu mâna cea mai bună. Dacă la masă rămâne un singur jucător, acel jucător va câștiga runda.

 

Pentru cealaltă situație în are mai mulți jucători se bagă all in cu sume diferite, se formează multiple poturi și se împart la final între jucătorii rămași activi la masă în funcție de suma cu care s-a băgat fiecare. Dacă câștigă cel cu suma de 1,000$ de exemplu și mai există jucători activi la masă, va câștiga suma lui cu care s-a băgat all in (1,000$) înmulțită cu numărul de participanți, iar din celălalt pot se vor returna banii în plus celorlalți jucători dacă mai există. Din nou, dacă doar un singur jucător a rămas all in la masă iar restul dau fold, întregul pot va reveni jucătorului activ la masă.

 

Iar partea cu taxa evident că nu reprezintă un bug. Dacă nu îți convine să plătești o astfel de taxă atunci nu trebuie să joci poker pentru că nu te obligă nimeni să faci asta. Trebuie să existe și metode pe servere prin care banii să fie scoși din circulație deoarece metode de-a face bani există cu grămada.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.