Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Masacrul de la Srebreniţa: Dovezi, Context, Politică (2011)


BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

Autor: Edward S. Herman et al.

Titlul cărţii: Masacrul de la Srebreniţa: Dovezi, Context, Politică

Anul publicării: 2011

Genul cărţii: Istorie, politică

Numărul de pagini: 301

Scurtă descriere: Scrisă preponderent de autori vestici, recomandată de cel mai înalt oficial civil al ONU în Bosnia anului 1995, cartea prezintă şi combate minciunile şi exagerările pe care NATO, ONU, Tribunalul de la Haga şi presa internaţională le-au propagat în defavoarea sârbilor, pe care cei precizaţi anterior i-au portretizat ca fiind răul întruchipat, cei mai odioşi criminali de la al Doilea Război Mondial încoace. Cartea se concentrează pe Srebreniţa, dar intră în detaliu şi în războaiele iugoslave în general.

Recenzie personală: Recomand din tot sufletul, este o lectură obligatorie pentru toţi pasionaţii. Nici mie nu-mi vine să cred câte mizerii ni s-au băgat pe gât şi cât de puţin este adevărat din întreaga narativă antisârbească. Chiar şi pentru cei care poate nu au avut şansa să se documenteze încă, dar ar fi interesaţi să afle mai multe despre războaiele iugoslave, această carte este extraordinară, pentru că poţi afla ce s-a întâmplat în mare, şi poţi înţelege ce s-a întâmplat din perspectiva ambelor părţi beligerante.

Link to comment
Share on other sites

  • Ailime locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.