Jump to content

Devialet anunță Gemini, o pereche de căști true wireless foarte scumpă


Dark Night
 Share

Recommended Posts

Devialet anunță Gemini, o pereche de căști true wireless foarte scumpă

 

Devialet, producătorul francez de sisteme audio, cunoscut în special pentru boxele sale wireless premium din gama Phantom, intră acum și pe piața de căști true wireless. Compania a anunțat noile căști Devialet Gemini, care păstrează design-ul faimos al boxelor sale și promite calitate audio de top, cât și funcții premium. Desigur, prețul este pe măsura „brandului”, fiind mai scumpe decât alternativele consacrate din piață de la Apple, Samsung sau Sony.

 

Devialet promite sunet de calitate și funcții avansate pe căștile Gemini

Devialet Gemini intră astăzi la pre-comandă pe site-ul companiei la prețul de 300 de dolari în SUA. Pe site-ul european acestea încă nu au fost listate, însă cel mai probabil vor fi disponibile la un preț similar, doar că exprimat în euro.

 

Pentru 300 de dolari, Devialet Gemini oferă opt ore de utilizare, sau șase ore cu funcția ANC (anularea zgomotului de fundal activă), în timp ce carcasa de încărcare poate încărca căștile de încă 3 ori și jumătate. Cutiuța de încărcare poate fi încărcată fie prin USB-C, fie prin tehnologia wireless Qi.

 

Devialet_017_Ombre.jpg

 

Design-ul este realizat pentru calitate optimă a sunetului și beneficiază de multe funcții dedicate calității de redare. Există trei niveluri diferite pentru anularea zgomotului de fundal, două moduri de transparență, care permit sunetului de afară să pătrundă și posibilitatea de a egaliza sunetul în funcție de forma urechilor utilizatorilor.

 

Toate aceste funcții vor putea fi controlate din aplicația de mobil Gemini, care va permite și identificarea dimensiunii corecte de vârfuri de silicon pe care să le folosești pe noile căști true wireless Devialet.

 

DEVIALET_BEAUTYSHOTS_P7_1_IMAGE3.jpg

 

Devialet nu este însă singurul producător de dispozitive audio care vinde căști true wireless la prețuri peste cele ale companiilor de top din piață. Și Bang & Olufsen oferă gama de căști Beoplay cu Bluetooth la prețuri similare, oferind la acest preț chiar și materiale premium, precum o carcasă decorată cu piele naturală pe cutia de încărcare.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.