Jump to content

Mesajul transmis de Erling Haaland, după ce a marcat de trei ori în poarta României


sLoww ToV
 Share

Recommended Posts

Erling Haaland (20 de ani) a fost omul meciului cu România. Norvegianul a marcat trei goluri în poarta lui Ciprian Tătărușanu în meciul încheiat cu victoria nordicilor, scor 4-0.

 

RB Salzburg v Liverpool FC: Group E - UEFA Champions League

 

”O modalitate excelentă de a reveni. Mândru și fericit pentru primul meu hat-trick pentru Norvegia”, a fost mesajul transmis de Haaland, imediat după meciul cu România.

 

Tânărul atacant a reușit primul său hat-trick în tricoul naționalei și nu s-a mulțumit doar cu mingea pe care a luat-o acasă. Haaland s-a pozat alături de Martin Odegaard, care i-a pasat decisiv de două ori în meciul cu România: ”Omul meu, Odda”, a fost mesajul lui Haaland. ”Tăiem mingea în două”, a fost comentariul lăsat de mijlocașul lui Real Madrid.

 

După ”tripla” cu România, Haaland a ajuns la șase goluri marcate în șase partide pentru naționala mare a Norvegiei.

 

Lars Lagerback: ”Haaland mai putea înscrie”

 

A fost o victorie care pare a-i fi salvat postul selecționerului Lars Lagerback, amenințat cu demisia după ratarea calificării. Acesta l-a remarcat în special pe Erling Haaland, aflat la primul său hattrick pentru naționala Norvegiei.

 

„La acest nivel este fantastic să dai 3 goluri. A dovedit încă o dată ce simț al golului posedă. Cred că mai putea înscrie, el nu se satură niciodată, dar nu am motive să mă plâng”, a spus Lagerback la conferința de presă.

 

SURSA

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.