Jump to content

Wizz Air anunţă reduceri de 30% pentru anumite zboruri.


Kevin
 Share

Recommended Posts

b73b2bf9781611adbf5610c67a7a2389-1063x560-00-86.jpg

 

Wizz Air, compania aeriană low-cost, anunţă o reducere cu 30% la preţul biletelor rezervate joi pentru anumite zboruri prin intermediul site-ului propriu sau al aplicaţiei pentru mobil, perioada călătoriilor fiind limitată până pe 30 noiembrie 2020, inclusiv.

 

Promoţia este valabilă pe 8 octombrie, de la 00:00 la 23:59, ora Europei Centrale şi de Est, iar reducerea de 30% se aplică tarifului, dar nu include taxa de administrare. Preţul se aplică numai pentru rezervările efectuate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicaţiei Wizz pentru mobil.

 

Această promoţie nu se aplică rezervărilor de grup.

 

Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge Wizz Flex la rezervare, ca măsură suplimentară de protecţie. Astfel, pasagerii îşi pot anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă şi pot recupera 100% din tariful achitat iniţial imediat, sub formă de credit, şi pot schimba datele sau chiar rutele de oricâte ori doresc.

 

Wizz Air este compania aeriană cu cea mai rapidă creştere şi cea mai ecologică din Europa, emisiile de dioxid de carbon fiind cele mai scăzute din rândul companiilor aeriene europene în ultimele 12 luni, până în aprilie 2020 (57,2 gr/km/pasager).

 

 

 

Sursa

Edited by Ramses
Link to comment
Share on other sites

  • Kevin locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.